Schoolreis busverhuur voor particulieren en bedrijven

Bus huren schoolreis of volledig verzorgde schoolreis?

Op zoek naar een bus om te huren voor jouw schoolreis? Vul dan snel een offerteaanvraag in. Of ben je op zoek naar een volledig verzorgde schoolreis om zelf ook lekker te ontspannen? Bekijk dan ons assortiment volledig verzorgde schoolreisjes hieronder.

Volledig verzorgde schoolreisjes in Nederland

Op zoek naar een leuke bestemming voor jouw schoolreis? Lanting Reizen biedt een ruim assortiment aan volledig verzorgde schoolreisjes. Dit betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over het vervoer en de entree van jouw schoolreis. Lanting Reizen biedt zelfs nog mogelijkheden om het arrangement voor jou uit handen te nemen. Bekijk gauw de beschrijvingen van onze volledig verzorgde schoolreisjes om de perfecte bestemming voor jouw klas te vinden.

Attractiepark Drouwenerzand

Een heerlijke plek voor een schoolreis. Kinderen hebben de hele dag dolle pret in de vele attracties en speeltoestellen in het park. 

Opstappen vanaf elke locatie in Nederland.

Themapark Dinoland

In Dinoland vermaak je je de hele dag. Overwin het hoogteparcours, luid de bel op de klimwand, speel samen minigolf en ga lasergamen.

Opstappen vanaf elke locatie in Nederland.

Park Apenheul

Een schoolreis naar de Apenheul is leuk en leerzaam. Je kan door het hele park klimmen, klauteren en slingeren samen met de apen!

Opstappen vanaf elke locatie in Nederland.

Attractiepark Duinen Zathe

Als je op zoek bent naar een unieke schoolreis dan is Duinen Zathe net wat voor jou. Een dag ontspanning, met een educatief vleugje.

Opstappen vanaf elke locatie in Nederland.

Natuurschool Lauwersoog

Een leuke en leerzame schoolreis. Je doet er verschillende activiteiten op- en langs het wad, in de vissershaven en in het nationaal park. 

Opstappen vanaf elke locatie in Nederland.

Attractiepark Slagharen

Al jaren is attractiepark Slagharen een geliefd schoolreisje door het ruime aanbod aan attracties, voor jong en oud. 

Opstappen vanaf elke locatie in Nederland.

De Drentse Koe

Bij de Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe heb je een leuk schoolreisje in een speeltuin met boerderijthema!

Opstappen vanaf elke locatie in Nederland.

Avonturenpark Hellendoorn

Zet jij de wereld op z’n kop in één van de drie achtbanen of beleef jij spetterende waterpret in de twee wildwaterbanen?

Opstappen vanaf elke locatie in Nederland.

Cowboy & Indianen

Bij Cowboy en Indianen hoef je geen mooi weer te hebben, want de kinderen kunnen urenlang spelen en ontdekken in de indoor speeltuin!

Opstappen vanaf elke locatie in Nederland.

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Met je klasgenoten reizen door de jungle, het poolgebied en de savanne? Ga met Lanting Reizen naar Wildlands Adventure Zoo Emmen!

Opstappen vanaf elke locatie in Nederland.

Walibi Holland

Wil jij HARDGAAN in Walibi Holland? Laat je uitwaaien in de Super Swing of geniet van het uitzicht in het reuzenrad!

Opstappen vanaf elke locatie in Nederland.

Giga konijnenhol

In het Giga konijnenhol hoef je je nooit te vervelen. Knutselen, klimmen, klauteren, springen, glijden of meezingen in het theater!

Opstappen vanaf elke locatie in Nederland.

Joytime Grolloo

Klimmen en klauteren door de bomen? Ben jij graag lekker bezig en houd je van uitdaging? Ga met Lanting Reizen naar Joytime in Grolloo!

Opstappen vanaf elke locatie in Nederland.

Veelgestelde vragen bij het huren van een bus voor jouw Schoolreis

Hoe wordt de genoemde prijs van de volledig verzorgde schoolreisjes berekend?

De prijzen die vermeld worden bij de door ons aangeboden schoolreisjes zijn gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs.

Hoe vind ik een passende schoolreisbestemming voor mijn klas?

De schoolreisjes uit ons aanbod zijn voor jong en oud. Voor de jongere groepen zijn het Giga Konijnenhol en de Drentse Koe veelvoorkomende bestemmingen. De oudere groepen kiezen vaak voor Avonturenpark Hellendoorn of Walibi. Bekijk voor een uitleg van de schoolreisbestemming ons assortiment aan volledig verzorgde schoolreisjes.

Hoe werkt de offerteaanvraag voor het huren van een schoolbus?
  1.  Vul jouw bestemming, tijd van vertrek en gewenste tijd van terugkomst in;
  2. Voer het aantal passagiers in, wil je dat Lanting Reizen de Entreekaarten voor jouw bestemming regelt, geef dit dan aan in het veld ‘vraag/wensen’ op de offertepagina;
  3. Je aanvraag wordt opgepakt door onze reisadviseurs;
  4. Binnen 2 werkdagen ontvang je per e-mail een offerte met alle informatie, prijzen en data.

Waarom je Schoolreisje organiseren in samenwerking met Lanting Reizen?

bus huren schoolreisje

Groot groepsvervoer

Lanting Reizen beschikt over touringcars met capaciteiten variërend tussen de 9 en 90 personen. Het vervoer van meerdere klassen in één touringcar is hierdoor ook een optie.

volledig verzorgd schoolreisje

Vele jaren aan ervaring met schoolreisjes

Lanting Reizen is al vele jaren ervaren met het organiseren van vervoer voor schoolreisjes. Onze chauffeurs kennen het gebied rondom vele schoolreisbestemmingen, dit helpt ons om voor jouw de voordeligste route uit te stippelen. 

Bus huren schoolreisje

ISO 9001 Gecertificeerd

Lanting Reizen beschikt over een ISO 9001 certificaat. Dit is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Het is een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid.

Meer weten over ons aanbod Schoolreisjes?

Overige relevante informatie voor het vervoer van Schoolreisjes

Entree

Wij bieden een ruim aanbod schoolreisjes in Nederland, dit wil niet zeggen dat jouw eigen bestemming niet mogelijk is. Heb je zelf al een bestemming gevonden en ben je alleen op zoek naar een bus voor de heen- en terugreis, voer dan gemakkelijk  een offerte in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Prijs uit de offerte

De prijs genoemd in de offerte omvat het huren van de touringcar, de chauffeur, parkeren en alle andere bijkomende kosten.

Veiligheid op één

Veiligheid staat voorop bij Lanting Reizen.

  • U krijgt bij het huren van een bus een goed opgeleide en betrokken chauffeur die met zijn/haar ervaring op elke weg en onder alle weersomstandigheden bekwaam kan rijden;
  • Er wordt dagelijks veel onderhoud gedaan aan onze touringcars om ervoor te zorgen dat alleen perfecte voertuigen de weg op gaan;
  • Lanting Reizen voert het certificaat ISO 9001, waarbij de kwaliteit en het comfort van onze touringcars een grote rol spelen.

Op zoek naar busvervoer voor een Europese Schoolreis?

Wil jij nou met jouw klas buiten Nederland op schoolreis, ook dat kan bij Lanting Reizen. Al vele jaren verzorgd Lanting Reizen meerdaagse buitenlandse trips. Een bus huren voor een internationaal schoolreisje kan door een offerte in te vullen op onze offertepagina. Vermeld wel bij de doel van de rit dat het om een meerdaagse reis gaat. Ook is het voor ons handig als je de planning voor de internationale schoolreis met ons deelt, op deze manier wordt het voor ons makkelijker om een logistiek plan voor jouw te maken.

Loop je tegen problemen aan bij het plannen van jouw meerdaagse schoolreis of bij het invullen van de offerte? 

Neem dan gerust contact met ons op:

Bekijk ook onze laatste blogs over schoolreisjes

7 perfecte Tips voor de begeleiding van een Schoolreisje

Op schoolreisje gaan is één van de leukste activiteiten van het jaar voor klassen, ongeacht de leeftijd. Als begeleider komt er veel verantwoordelijkheid bij kijken. Het is dan ook uiterst belangrijk om jezelf goed voor te bereiden voordat je op schoolreisje gaat.

Op Schoolreisje naar Walibi Holland

Walibi Holland is al jarenlang één van de favoriete bestemmingen voor scholen. Het park heeft veel te bieden voor jong en oud. Voor durfallen zijn er spectaculaire achtbanen en als je het wat rustiger aan wil doen zijn er genoeg andere attracties.