Schoolreisje Walibi

Busreis

Eén dag op excursie met luxe touringcar.

Nederland

Biddinghuizen, Flevoland

Nederland

Biddinghuizen, Flevoland

Schoolreisje naar Walibi
Schoolreisje naar Walibi
Schoolreisje naar Walibi

Schoolreisje Walibi Holland

Hoe houd je de klas het hele jaar rustig? Laat ze lekker een dagje HARDGAAN in Walibi Holland! Er zijn heel veel stoere attracties waar kinderen vanaf 7 jaar zich helemaal in uit kunnen leven.

 

Laat ze bijvoorbeeld lekker uitwaaien in Super Swing, duizelingwekkende avonturen beleven in Los Sombreros, naar beneden suizen in Robin Hood (zonder loopings, maar wel heel spannend!), genieten van het uitzicht in de 45 meter hoge La Grande Roue of laat ze even lekker afkoelen in El Rio Grande of Splash Battle!

 

Boek je dagje uitrazen! En omdat het natuurlijk ook jouw dagje uit is, maken we je het graag zo gemakkelijk mogelijk. We kunnen verschillende menuvouchers bijboeken en speciaal voor docenten is er een koffie refill voucher.

Inbegrepen bij schoolreis

De schoolreis naar Walibi Holland is al mogelijk vanaf € 28,50* per persoon (1 begeleider op 10 leerlingen heeft gratis toegang). Dit is inclusief:

  • Vervoer per bus
  • Entree Walibi Holland

* Genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op jouw wensen.

Vrijblijvende offerte

Wil je een reisschema en vrijblijvende prijsberekening van één of meerdere activiteiten? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt z.s.m. alle informatie van ons.

Offerte