Touringcarverhuur voor particulieren en bedrijven

Touringcar huren voor jouw vervoer

Bespaar de moeite voor het plannen van vervoer en geef het uit handen aan Lanting Reizen. Of je nou vervoer zoekt voor een bruiloft, bedrijfsuitje, dagtrip of schoolreis. De mogelijkheden om een Touringcar te huren zijn eindeloos. Onze Touringcars bevatten capaciteiten voor groepsvervoer tussen de 9 en 89 passagiers. Vul eenvoudig en snel een offerteaanvraag in.

3 makkelijke stappen voor het huren van jouw Touringcar

  • Vul jouw bestemming, dag van vertrek, tijd van vertrek en gewenste terugkomsttijd in op de offerte pagina. Vul ook jouw opstapplaats en het aantal passagiers in om jouw offerteaanvraag compleet te maken. 
  • Jouw aanvraag wordt opgepakt door onze reisadviseurs, zij berekenen de best route en de voor jouw geschikte Touringcar. De prijs van jouw reis is afhankelijk van factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal passagiers de reisdatum en overige componenten.
  • Je ontvangt per mail een offerte en bij acceptatie is jouw vervoer geregeld.

Jouw reis onze logistieke uitdaging

Onze Passagiers

4.3/5

Lanting Reizen ontvangt een gemiddelde van 4.3 van de 5 sterren van hun passagiers

Marijke van LoonRaadt Lanting Reizen aan
Lees verder
Reis naar Moravië van 10 dagen, geweldige chauffeur. Zeer ervaren, als ik in slaap viel in de bus voelde ik mij veilig.
Matthijs ClasenerRaadt Lanting Reizen aan
Lees verder
Chauffeurs van @LantingReizen hebben ons vlot en veilig weer thuisgebracht na een toffe Londen excursie.
Bauke Brands
Lees verder
Altijd super goed!
Previous
Next

Veelgestelde vragen bij het huren een Touringcar

Hoelang duurt het voordat mijn offerteaanvraag beantwoord wordt?

Nadat je een offerteaanvraag hebt verstuurd, gaat ons team aan de slag om voor jouw een optimale reis te plannen. Wij gaan op zoek naar de best mogelijke route en de best passende touringcar om jouw reis zo goed mogelijk te maken. Hoelang het duurt voordat je een offerte van ons ontvangt, is afhankelijk van de drukte. Als het langer duurt dan twee weken, bel je ons dan even?

Is een Touringcar zonder chauffeur huren ook een mogelijkheid?

Het rijden in een groot voertuig als een touringcar vraagt om extra vaardigheden en ervaring. Er is een gespecialiseerd rijbewijs voor nodig. Ook is het wettelijk niet toegestaan om een touringcar voor meer dan 9 personen zonder chauffeur te verhuren.

Kan er een rollator of rolstoel mee als ik een Touringcar huur?

Momenteel hebben wij even geen rolstoelbus met lift tot onze beschikking. Rolstoelen kunnen wél ingeklapt mee onderin de bus.

Is het aanvragen van een offerte gratis?

De aanvraag van een offerte is volledig gratis. U gaat hierbij geen verplichtingen aan.

Jouw evenement - Onze logistieke uitdaging

Bedrijfsevenementen

Zorg er bij jouw volgende bedrijfsuitje of evenement voor dat alle leden/medewerkers gezamenlijk en goed uitgerust arriveren met een moderne touringcar. Of je nou door de stad of over de grenzen van ons land reist, Lanting Reizen zorgt er voor dat jouw reis van A naar B efficiënt en comfortabel verloopt.

Bruiloft evenementen

Onze reisadviseurs zorgen ervoor dat het vervoer tijdens jouw bruiloft soepel verloopt. Van het ophalen van bruiloftsgasten op het vliegveld tot het pendelen tussen verschillende locaties tijdens jouw trouwdag. Jouw gasten hoeven zich geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats of het te laat arriveren.

Schoolevenementen

Op schoolreisje of dagexcursie met de klas. Lanting Reizen zorgt ervoor dat je leerlingen, begeleiders en jij genieten van je vrije dag. Laat Lanting Reizen ook al jouw andere schoolgerelateerde evenementen verzorgen als externe docentenbijeenkomsten of een rondleiding langs topuniversiteiten.

Sportevenementen

Lanting Reizen heeft veel ervaring met vervoer van teams en fans naar uitwedstrijden. Jouw atleten zullen genieten van een comfortabele rit met airconditioning, verstelbare stoelen en veel opbergruimte.

Elk evenement is voor ons weer een uitdaging, vraag een offerte voor jouw evenement aan en wij stellen een logistiek plan op.

Onze Touringcars

Lanting Reizen beschikt over een divers en dynamisch wagenpark, waardoor we in weten te spelen op elke vraag. Voor transport van grote groepen beschikken wij over een aantal dubbeldekkers. Ben je op zoek naar meer luxe, neem dan eens een kijkje bij onze businessclass touringcars die net wat meer ruimte bieden. Voor scholen hebben wij ook specifieke bussen beschikbaar, net als voor groepen die minder goed ter been zijn. Bekijk al onze touringcars op de pagina ”Wagenpark”

Waarom je Touringcar huren bij Lanting Reizen?

Touringcar huren

84 jaar aan ervaring

In 1939 kocht Freek Lanting zijn eerste autobus. Hij kocht voor 500 gulden een 16-persoonsbus. Het begon allemaal met het vervoeren van arbeiders naar Drentse ontginningsvelden.

Touringcar huren

Expertise van onze reisadviseurs

Ons zeer ervaren team aan reisadviseurs werkt al vele jaren aan het optimaliseren van de reiservaring. Ze stemmen reizen volledig af op de klant hun wensen en gaan kostenefficiënt te werk.

Touringcar huren

Ruime keuze uit Touringcars

Van Dubbeldekkers en Schoolbussen, tot Comfort- en Business class Touringcars. Lanting Reizen beschikt over een groot wagenpark waar voor elke klant een passende Touringcar te vinden is.

Meer weten over Lanting Reizen?

''Veilig en Comfortabel van A naar B''

Grote en kleine bedrijven vertrouwen Lanting Reizen

Stephen Ambrose
Travel Inventive
Bolderman
SRC Reizen