De leukste dagtochten van Nederland

Dagtochten met de Bus

Gezellig op dagtocht met Lanting Reizen? Wij beschikken over een leuk aantal Dagtochten met de bus door heel Nederland. Bekijk ons aanbod aan dagtochten en stap bij Lanting Reizen in de bus naar jouw favoriete bestemming. 

Dagtochten met de bus

Lanting Reizen organiseert al vele jaren dagtochten voor jong & oud. Mede dankzij deze ervaring weten wij jullie een dagtochtaanbod te bieden die je niet kan missen. Wat valt er onder een dagtocht? Dit zijn tochten waar je je individueel voor aan kan melden. Dit zijn tochten met een vaste dag en tijd. Hier hoef je je niet met een groep aan te melden, maar gewoon met het aantal mensen waarmee je wil gaan. Met een groep mag uiteraard wel! Zodra het minimale aantal personen benodigd om te gaan bereikt is, wordt de rit bevestigd!

de zomerweek 2024 ii
Zomerweek (Libelle & Margriet)2024

Ga je met de bus mee naar de Zomerweek 2024? Dit keer een mooie samenwerking tussen Libelle en Margriet.

 

Een gezellig dagje uit met je vriendinnen, zussen, moeders, dochters, collega’s. Een dagje volop genieten en bijkletsen.

vanaf € 42,00 p.p.

Datums: 23, 24, 25 en 28 mei 2024

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen, Meppel

Keukenhof 2024

We starten deze dagtocht met een rondvaart vanuit Abbenes. Na de rondvaart bezoeken we de Keukenhof, welke je op eigen gelegenheid mag bezoeken. Na de Keukenhof mag er op eigen gelegenheid gegeten worden in Noordwijk.

€ 81,50 p.p.

Datum: 4 april 2024

Opstapplaatsen: Emmen, Klazienaveen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel

Voorjaarsbloesem
Voorjaarsverrassingstocht

Begin mei 2024 staat weer een Voorjaarsverrassingstocht gepland! Waar we heen gaan vertellen we niet, maar zoals altijd is het weer een compleet verzorgde dag met koffie en gebak, een lunch en een diner. 

€ 99,50 p.p.

Datum: 7 mei 2024

Opstapplaatsen: Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen

Dagtochten
De Bazaar Beverwijk

De Bazaar in Beverwijk is een gezellige combinatie winkels, outlets en kramen met producten uit alle delen van de wereld. Heerlijk vertoeven op de veelzijdige markt!

€ 42,50 p.p.

Datum: 11 mei 2024

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel

Kerst kraam
Kerstmarkt Essen

De internationale kerstmarkt van Essen is met zijn 240 kraampjes vol cadeau-ideeën een culinaire verlokkingen uit alle werelddelen. Onder een fonkelend net van 45.000 lichtjes en te midden van de feestelijk opgesmukte kraampjes wordt uw kerstmarktbezoek een heel speciale belevenis. 

€ 36,50 p.p.

Datums: 25 november en 9 december 2023

Opstapplaatsen:  Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen

munster
Kerstmarkt Münster

Geniet van de duizenden lichtjes op de kerstmarkt in Münster. In de historische “Altstadt” zijn maar liefst vijf markten te vinden met ongeveer 280 stalletjes!

€ 29,50 p.p.

Datums: 1 december en 16 december 2023

Opstapplaatsen: Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen