Touringcarverhuur

Touringcarverhuur

Zoek je een bus voor een dagtocht, schoolreis, meerdaagse reis, bedrijfsuitjes, sportreis of seniorenreis? Waar je ook naar toe wilt met wat voor groep dan ook, geen busreis is ons te gek. Wij maken maatwerk, daarom zijn alle ideeën bij ons welkom.

Touringcars

We hebben een divers wagenpark met onder andere vip-bussen, dubbeldekkers, schoolbussen en rolstoelbussen. Nieuw in ons assortiment zijn de businessclass uitgevoerde touringcars met een twee om een opstelling en lederen bekleding. Meer informatie over ons wagenpark vind je hier. 

Nieuwsbrief Lanting Reizen

Meer weten?

Wij informeren je graag over de mogelijkheden voor het huren van een bus met chauffeur. Bel met Lanting Reizen via 0528-233000 of vraag een offerte aan.

Verhuur bussen

Plan je een busreis en ben je benieuwd naar de kosten van een bus? Vraag dan een offerte aan. Onze reisadviseurs staan graag voor je klaar. Naast het vervoer per bus regelen wij ook graag jouw museumbezoek, accommodatie, diner of arrangement. Op onze reispagina kan je inspiratie opdoen voor jouw dagtocht met de bus.

Groepsreizen

Ook meerdaagse groepsreizen regelen wij graag. Naar Parijs, Amsterdam, Londen of Berlijn met jouw school of bedrijf? Kijk voor inspiratie bij onze meerdaagse groepsreizen.

Schoolreis

Al jaren maken veel scholen gebruik van onze diensten. Vaak bezochte bestemmingen zijn Plopsaland in Coevorden, Attractiepark Slagharen en Dierentuin Emmen. Suggesties voor jouw schoolreis vindt je hier. Natuurlijk regelen wij ook graag de entree.

Contact met Lanting Reizen

Je hoort z.s.m. van ons.