Het leukste busvervoer voor musicals in Nederland

Busreis voor een dagtocht naar Musicals

Gezellig met Lanting Reizen naar de leukste musicals van Nederland? Bekijk ons assortiment aan musicals en neem contact met ons op om jouw deelname vast te stellen.

Busreis naar Musicals

Lanting Reizen organiseert al vele jaren het vervoer naar Musicals in Nederland. De prijs bevat een busreis in een luxe touringcar naar het theater plus eerste rang tickets voor de gekozen musical. De opstapplaatsen bevinden zich voornamelijk in Drenthe. Veelvoorkomende opstapplaatsen zijn: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel. De opstapplaatsen verschillen per Musical, controleer dit goed!

Pretty Woman
foto: William Rutten

Pretty Woman

De meest geliefde romantische komedie van Hollywood komt nu als musical naar Nederland. 

Gebaseerd op de iconische film uit de jaren ’90 met Julia Roberts en Richard Gere. Geniet van de glitter en glamour met als decor de straten van Hollywood in een verhaal vol romantiek en humor.

€ 109,00 p.p.

Datum: 25 november 2023

Opstapplaatsen: Groningen, Assen, Beilen, Hoogeveen,  Meppel en Zwolle

Musical De Tocht

‘It giet oan’!

De Tocht vertelt het verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. In een speciaal voor dit spektakel gebouwde theater met een ijsvloer van 2.000m2 doe je een ervaring op om nooit te vergeten! 

€ 120,00 p.p.

Datum: 8 december 2023

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel

Soldaat van Oranje de Musical

Soldaat van Oranje de Musical. Wij gaan er heen met de bus! Een indrukwekkend verhaal van één van de grootste verzetsstrijders uit de vaderlandse geschiedenis. Als je de musical nog niet bezocht hebt, grijp dan nu je kans. Deze musical wil je niet missen. 

€ 135,- p.p.

Datum: 15 oktober 2023

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel.

Disney's AIDA

De met Grammy en Tony Awards bekroonde muziek in AIDA behoort tot de meest iconische uit de musicalhistorie. Ga met de bus van Lanting Reizen naar Disney’s AIDA en laat je verrassen! 

€ 145,- p.p.

Datum: 10 juni 2023

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel.

Soldaat van Oranje de Musical

Soldaat van Oranje de Musical. Wij gaan er heen met de bus! Een indrukwekkend verhaal van één van de grootste verzetsstrijders uit de vaderlandse geschiedenis.

Datum: 29-04-2023

Opstappen in Emmen, Klazienaveen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel.

€ 135,- p.p.

The Bodyguard Musical

De laatste kans! want de musical stopt defintief. Wanna dance with somebody? We hebben goed nieuws voor je! Wij gaan met de bus naar The Bodyguard Musical.  De dagtocht is inclusief busvervoer en 1e rang zitplaatsen in het theater.

€ 89,- p.p.

Datum: 26 augustus 2023

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel.

Grease de Musical

De cast van 24 talenten en een live orkest staan klaar om een feest voor jong en oud te maken; vol humor, sprankelende choreografieën en natuurlijk alle bekende hits. Dichtbij in Martiniplaza Groningen.

Datum: 22-04-2023

Opstappen in Hoogeveen, Wachtum, Klazienaveen en Emmen

€ 87,- p.p.

Diana & Zonen

De koninklijke musical Diana & Zonen vertelt het meeslepende verhaal over Prinses Diana,

die behalve prinses vooral moeder was, vechtend voor het geluk van haar zonen.

Datum: 30-10-2021

Opstappen in Emmen, Klazienaveen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel.

99,- p.p.

Holiday on Ice - SUPERNOVA

Tijdens de adembenemende show SUPERNOVA kom je ogen en oren tekort. De 40 internationale artiesten zijn niet alleen op, maar ook bóven het ijs te zien.

Datum: 12-12-2021

Opstappen in Emmen, Klazienaveen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel.

75,- p.p.

The Sound of Music

The Sound of Music vertelt het verhaal van Maria die als gouvernante bij de strenge familie Von Trapp gaat werken. Een meeslepende en ontroerende musical! 

Datum: 15-10-2021

Opstappen in Emmen, Klazienaveen, Wachtum en Hoogeveen.

75,- p.p.

ONE de musical

ONE vertelt een meeslepend liefdesverhaal en combineert ijzersterke muziek met de nieuwste speciale effecten. Het publiek bevindt zich middenin het verhaal en de actie. 

Datum: 11-12-2021

Opstappen in Emmen, Klazienaveen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel.

110,- p.p.

Veelgestelde vragen bij deelname aan een Musical

Moet ik zelf entree betalen voor de musical?

Nee, wij zorgen ervoor dat jouw kaartjes geregeld worden. Wij regelen bij de meeste musicals zelfs eerste rang tickets voor een optimale ervaring. Meer informatie over deze entreekaartjes vind je op de individuele musicalpagina’s.

Worden de dagtochten naar Musicals gereden met een luxe Touringcar?

Jazeker! Voor een optimale beleving rijden wij de busritten naar de musicals met onze luxe touringcars. Ben je benieuwd hoe onze luxe touringcars eruit zien? Bezoek dan onze pagina ”Wagenpark”.

Hoe meld ik mij aan voor deelname aan een Musical?

Je kunt je op vele verschillende manieren aanmelden voor de musicals. Vul het opgaveformulier onder de betreffende musical in, bel ons voor jouw reservering naar 0528-233000 of stuur een e-mail naar info@lantingreizen.nl (vermeld in de email jouw n.a.w. gegevens, je telefoonnummer, het aantal personen en jouw opstapplaats). Ten slotte is het mogelijk om ons een berichtje te sturen via sociale media.

Meer weten over ons aanbod Musicals?