Het leukste busvervoer voor musicals in Nederland

Busreis voor een dagtocht naar Musicals

Gezellig met Lanting Reizen naar de leukste musicals van Nederland? Bekijk ons assortiment aan musicals en neem contact met ons op om jouw deelname vast te stellen.

Busreis naar Musicals

Lanting Reizen organiseert al vele jaren het vervoer naar Musicals in Nederland. De prijs bevat een busreis in een luxe touringcar naar het theater plus eerste rang tickets voor de gekozen musical. De opstapplaatsen bevinden zich voornamelijk in Drenthe. Veelvoorkomende opstapplaatsen zijn: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel. De opstapplaatsen verschillen per Musical, controleer dit goed!

TINA - De Tina Turner Musical

De eerste musical over het leven van Tina, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Prijs is inclusief busreis, 1e-rang plekken én arrangement!

Datum: 02-07-2022

Opstappen in Emmen, Klazienaveen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel.

€ 135,- p.p.

Soldaat van Oranje de Musical

Soldaat van Oranje de Musical. Wij gaan er heen met de bus! Een indrukwekkend verhaal van één van de grootste verzetsstrijders uit de vaderlandse geschiedenis.

Datum: 09-07-2022

Opstappen in Emmen, Klazienaveen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel.

€ 125,- p.p.

Disney's Aladdin

Ben jij klaar voor het wereldberoemde verhaal uit duizend-en-één-nacht? Ga met Lanting Reizen mee naar Disney’s Aladdin. Busreis, 1e-rang plekken én arrangement!

Datum: 27-08-2022

Opstappen in Emmen, Klazienaveen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel.

€ 145,- p.p.

Diana & Zonen

De koninklijke musical Diana & Zonen vertelt het meeslepende verhaal over Prinses Diana,

die behalve prinses vooral moeder was, vechtend voor het geluk van haar zonen.

Datum: 30-10-2021

Opstappen in Emmen, Klazienaveen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel.

99,- p.p.

Holiday on Ice - SUPERNOVA

Tijdens de adembenemende show SUPERNOVA kom je ogen en oren tekort. De 40 internationale artiesten zijn niet alleen op, maar ook bóven het ijs te zien.

Datum: 12-12-2021

Opstappen in Emmen, Klazienaveen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel.

75,- p.p.

The Sound of Music

The Sound of Music vertelt het verhaal van Maria die als gouvernante bij de strenge familie Von Trapp gaat werken. Een meeslepende en ontroerende musical! 

Datum: 15-10-2021

Opstappen in Emmen, Klazienaveen, Wachtum en Hoogeveen.

75,- p.p.

ONE de musical

ONE vertelt een meeslepend liefdesverhaal en combineert ijzersterke muziek met de nieuwste speciale effecten. Het publiek bevindt zich middenin het verhaal en de actie. 

Datum: 11-12-2021

Opstappen in Emmen, Klazienaveen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel.

110,- p.p.

Veelgestelde vragen bij deelname aan een Musical

Moet ik zelf entree betalen voor de musical?

Nee, wij zorgen ervoor dat jouw kaartjes geregeld worden. Wij regelen bij de meeste musicals zelfs eerste rang tickets voor een optimale ervaring. Meer informatie over deze entreekaartjes vind je op de individuele musicalpagina’s.

Worden de dagtochten naar Musicals gereden met een luxe Touringcar?

Jazeker! Voor een optimale beleving rijden wij de busritten naar de musicals met onze luxe touringcars. Ben je benieuwd hoe onze luxe touringcars eruit zien? Bezoek dan onze pagina ”Wagenpark”.

Hoe meld ik mij aan voor deelname aan een Musical?

Je kunt je op vele verschillende manieren aanmelden voor de musicals. Bel ons voor jouw reservering naar 0528-233000 of stuur een e-mail naar info@lantingreizen.nl (vermeld in de email jouw n.a.w. gegevens, je telefoonnummer, het aantal personen en jouw opstapplaats). Ten slotte is het mogelijk om ons een berichtje te sturen via sociale media.

Meer weten over ons aanbod Musicals?