ONE de Musical

Dagtocht

Naar de musical

Busreis

Op stap met een luxe touringcar.

Nederland

Studio's Aalsmeer

Nederland

Studio's Aalsmeer

€ 110,-

Prijs per persoon

ONE de musical

ONE is een revolutionaire musical. Sensationeel. Zo laat de nieuwe musical ONE zich het beste omschrijven. De show vertelt een meeslepend liefdesverhaal en combineert ijzersterke muziek met de nieuwste speciale effecten. Met ONE presenteren de makers een vernieuwende theaterbeleving. Het publiek bevindt zich middenin het verhaal en de actie, in plaats van te kijken naar het toneel. ONE gaat op 28 november in première in Studio’s Aalsmeer (de voormalige Joop van den Ende studio’s).

ONE is in de basis een verhaal over volmaakte liefde en speelt zich af in de setting van het oude Egypte. Mira is de dochter van koning Cheops, die tevens naamgever is van de wereldberoemde piramide. Zij valt als een blok voor de charmes van Amon, een arbeider die bouwt aan de creatie van dit iconische bouwwerk. Het verhaal, dat volkomen origineel is maar doorspekt met historische feiten, een onmogelijke liefde die zich echter door niets of niemand laat stoppen. ONE is daarmee vooral een ode aan de eeuwige liefde. Het verhaal is de kapstok voor een ongekend visueel en vooral muzikaal spektakel.

Een zinderende belevenis

Het decor bestaat volledig uit bewegende delen en kan razendsnel worden aangepast tijdens de voorstelling. Dit maakt van de show een zinderende belevenis die boeit van de eerste tot de laatste minuut. Ook de acteurs spelen daarbij een grote rol. De cast bestaat naast zangers en zangeressen onder meer uit acrobaten en free runners. Zij vertonen naast, boven en voor het publiek de meest verbazingwekkende stunts.

Hoewel ONE innovatief is, blijft de voorstelling in de kern een geweldige musical die liefhebbers van dit genre op hun wenken bedient. Muziek speelt een zeer grote rol. Componist Edwin Schimscheimer garandeert, samen met musical director Marco Kuypers, de kwaliteit van de nummers. Alles is speciaal voor ONE geschreven en sluit naadloos aan bij het karakter van internationale musical klassiekers. De sfeer is meeslepend, theatraal en vooral zeer indrukwekkend. Intense ballads, bombastische orkestraties en up tempo nummers wisselen elkaar voortdurend af waardoor ONE vanaf de eerste noten de harten van het publiek raakt.