Veelgestelde vragen

Wat kost het huren van een touringcar?

De prijs van het huren van een touringcar is afhankelijk van verschillende factoren. Hieronder valt met name het aantal af te leggen kilometers. Tijdens het invullen van de offerte voorziet u ons van de route waarmee wij een prijs kunnen berekenen. Deze prijsberekening ontvangt u vervolgens zo snel mogelijk in de mail.

Kan er een rollator of een rolstoel mee?

Wij beschikken over een speciale touringcar met luxe mogelijkheden voor groepen met verminderde mobiliteit. De passagiers in een rolstoel worden met behulp van onze chauffeur met een lift aan boord gereden en daar wordt de rolstoel met speciale klemmen vastgezet. Deze bus kan maximaal 10 rolstoelen vervoeren. Houdt er rekening mee dat voor het gebruik van de lift één tweepersoonsbank verwijderd moet worden. Elektrische rolstoelen of rolstoelen met afwijkende maten nemen meer ruimte in, waardoor er minder zitplaatsen beschikbaar blijven. 

Mag er in de touringcars gerookt worden?

Nee, is het antwoord op deze vraag. In alle touringcars van Lanting Reizen geldt een algemeen rookverbod. Roken kan alleen buiten als de touringcar gestopt is voor bijvoorbeeld een pauze.

Ik ben wat verloren in de touringcar, hoe kan ik dit terugkrijgen?

Neem contact met ons op door te bellen naar 0528-233000 of mail naar info@lantingreizen.nl. LET OP: het kan zijn dat de bus op het moment van uw vraag niet aanwezig is op ons wagenpark, in dit geval zullen wij reageren bij terugkomst van de bus.

Kan ik bij Lanting Reizen een touringcar huren zonder chauffeur?

Het rijden in een groot voertuig als een touringcar vraagt om extra vaardigheden en ervaring. Er is een gespecialiseerd rijbewijs voor nodig. Ook is het wettelijk niet toegestaan om een touringcar voor meer dan 9 personen zonder chauffeur te verhuren.