Wagenpark

Inspelen op elke vraag

Ons wagenpark is divers en dynamisch, waardoor we kunnen inspelen op elke vraag. Voor grote groepen hebben we bijvoorbeeld een aantal dubbeldekkers. Zoek je naar meer luxe, kijk dan eens bij onze vipbus, de businessclass touringcars die net wat meer ruimte bieden door de twee om één opstelling, of onze touringcars met tafeltjes. Voor scholen hebben we ook een aantal bussen ter beschikking, net als voor groepen die minder goed ter been zijn, onze zogenoemde rolstoelbus. Zoek je gewoon naar een bus? Kijk dan eens bij onze goede standaard. Flexibel, omdat deze ook omgebouwd kunnen worden tot bijvoorbeeld comfortclass.

Nieuwsbrief Lanting Reizen

Comfort Class Touringcar

In principe kan elke bus omgebouwd worden tot een Comfort Class Touringcar. Ideaal als je net iets meer beenruimte wenst.

De faciliteiten van de Comfort Class Touringcar

Natuurlijk verzorgen wij ook graag een bar met koffie, thee, frisdrank en/of alcoholische dranken.

Touringcar huren?

Voor groepen kan je een touringcar huren per dagdeel of langere periode inclusief chauffeur en alle faciliteiten die je maar wenst. Omdat we maatwerk maken hebben wij niet een standaard reizenpakket voor je. In overleg kan alles! 

Wel hebben wij wat inspiratiereizen voor je samengesteld. Ga je bijvoorbeeld op schoolreis, een dagje uit met jouw vereniging, bedrijf of seniorenvereniging, plan je een meerdaagse reis of wil je helemaal geen bus huren maar gewoon mee met een dagtocht, ook dat kan natuurlijk. Heb je zelf een geweldig plan? Vraag dan ook zeker een offerte aan.

Dubbeldekker

Voor de extra grote groepen hebben we een aantal dubbeldekkers in het wagenpark. Er passen 89 personen in een touringcar, waardoor rijden met twee bussen met grotere groepen niet noodzakelijk is.

De faciliteiten van de Dubbeldekker

Natuurlijk verzorgen wij ook graag een bar met koffie, thee, frisdrank en/of alcoholische dranken. Geef bij jouw offerteaanvraag aan dat je gebruik wilt maken van een bar.

Standaard Touringcar

Een goede basis, dat vinden we belangrijk. Onze meest toegankelijke touringcars zijn voor elke groep geschikt. Met een verscheidenheid aan faciliteiten en een aanpasbare indeling zijn ze ook nog eens flexibel voor elk gebruik.

De faciliteiten van de Standaard Touringcar

Indien mogelijk verzorgen wij ook graag een bar met koffie, thee, frisdrank en/of alcoholische dranken.

Rolstoelbus

Speciaal voor groepen die minder goed ter been zijn bieden wij een rolstoelbus aan. Deze bus beschikt over een lift, waardoor passagiers die minder goed ter been zijn of gebonden zijn aan een rolstoel gewoon meekunnen op reis.

De faciliteiten van de Rolstoelbus

De passagiers in een rolstoel worden met behulp van onze chauffeur met een lift aan boord gereden en daar wordt de rolstoel met speciale klemmen vastgezet. Deze bus kan maximaal 2 rolstoelen vervoeren. Houdt er rekening mee dat voor het gebruik van de lift één tweepersoonsbank verwijderd moet worden én dat voor elke te vervoeren normale rolstoel nog eens een tweepersoonsbank uit de bus verwijderd moet worden. Elektrische rolstoelen of rolstoelen met afwijkende maten nemen meer ruimte in, waardoor er minder zitplaatsen beschikbaar blijven. Wil je graag de zogenoemde liftbus reserveren, vraag dan altijd naar de voorwaarden en beperkingen van het vervoeren van rolstoelen in de bus.

Natuurlijk verzorgen wij ook graag een bar met koffie, thee, frisdrank en/of alcoholische dranken. Ook een lunchpakket? Ook dat kunnen we voor je regelen. Geef bij jouw offerteaanvraag graag aan dat je zoekt naar een businessclass touringcar en of je gebruik wilt maken van de koffiefaciliteiten, lunchpakket en/of een uitgebreide bar.

Nightliner bus

Een nightliner is een speciale bus voor rondreizende evenementen en concerten. Denk bijvoorbeeld aan artiesten, bands, atleten en organisatoren om van evenement naar evenement te reizen en tijdens de reis in de bus te overnachten.

De faciliteiten van de Nightliner bus

Naast zit- en slaapplaatsen is een Nightliner-bus ook uitgerust met een keuken met koelkast, een toilet. Standairco zodat er altijd een comfortabele temperatuur in de bus is ook al staat deze stil.

Natuurlijk verzorgen wij ook graag een bar met koffie, thee, frisdrank en/of alcoholische dranken. Ook een lunchpakket? Ook dat kunnen we voor je regelen. Geef bij jouw offerteaanvraag graag aan dat je zoekt naar een businessclass touringcar en of je gebruik wilt maken van de koffiefaciliteiten, lunchpakket en/of een uitgebreide bar.

Contact met Lanting Reizen

Je hoort z.s.m van ons.