Soldaat van Oranje de Musical

15-10-2023

Dagtocht Soldaat van Oranje

€135,00 p.p.

Busreis en 1e-rang plaatsen

Nederland

TheaterHangaar

Nederland

TheaterHangaar

€135,- p.p.

Busreis en 1e-rang plaatsen

Dagtocht Soldaat van Oranje

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetsstrijders uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding.

 

Soldaat van Oranje – De Musical ging op 30 oktober 2010 in première in een voor deze voorstelling gecreëerd theater. Het publiek beleeft de voorstelling, met inmiddels meer dan 3 miljoen bezoekers, in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken.

 

Sinds 31 december 2013 is Soldaat van Oranje – De Musical de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis en op 27 november 2015 heeft de productie ook het laatste te verbreken theaterrecord op haar naam gezet, de meeste bezoekers ooit!

Met de bus naar Soldaat van Oranje de Musical

Ga jij mee met de bus naar Soldaat van Oranje de Musical? 

De dagtocht is inclusief:

  •  Busvervoer 
  • 1e-rang zitplaatsen
Start van de musical: 14:00 uur
Einde van de musical: 17:30 uur 
 
Een halfuur na afloop van de musical vertrekken we weer huiswaarts, maar eerst maken we een stop van 45 minuten in Rijsenhout. Hier kunt u op eigen gelegenheid wat gaan eten. 

Opstapplaatsen

Opstapplaatsen:

  • Klazienaveen
  • Emmen
  • Wachtum
  • Hoogeveen
  • Meppel

Opgaveformulier