Holiday on Ice - SUPERNOVA

Dagtocht

Naar de musical

Busreis

Op stap met een luxe touringcar.

Nederland

IJsselhallen Zwolle

Nederland

IJsselhallen Zwolle

€ 75,-

Prijs per persoon

Holiday On Ice Musical

Tijdens de adembenemende show SUPERNOVA komt het publiek ogen en oren tekort. De 40 internationale artiesten zijn niet alleen op, maar ook bóven het ijs te zien. Voor de show werd een speciaal hightech 3D decor ontwikkeld en werden MEER DAN 300 spectaculaire kostuums ontworpen.

In 1959 is Holiday on Ice voor het eerst opgenomen als een Westers project in de voormalige Sovjet-Unie. Holiday on Ice, de meest succesvolle ijs show ter wereld, tourt elk jaar wereldwijd met meerdere shows tegelijkertijd. Sinds de première in 1943 in Toledo, Ohio (USA) heeft Holiday on Ice al meer dan 333 miljoen bezoekers mogen ontvangen bij de verschillende shows. Dit maakt Holiday on Ice tot de meest bezochte ijs show ter wereld, wat een plekje in het Guinness World Records heeft opgeleverd!

Geschiedenis

Holiday on Ice begon als een kleine show in een hotel in Toledo, Ohio in 1934. De show speelde toen een week tijdens de kerstvakantie. Daar is dus ook de naam Holiday on Ice van afgeleid. Vanaf 1940 waren de mobiele ijsshows mogelijk doordat er transporteerbare koelsystemen zijn ontwikkeld. In korte tijd waren de shows al te zien in de Verenigde Staten en in Midden- en Zuid-Amerika. Vanaf 1950 trad de show op in een tal van Europese landen, waaronder daaropvolgende jaren werd de show gezien in de andere Oost-Europese landen.