Schoolreisje giga konijnenhol

Schoolreisje

Eén dag op schoolreisje met luxe touringcar.

Nederland

Beerze, Overijssel

Nederland

Beerze, Overijssel

Giga konijnenhol schoolreisje
schoolreisje giga konijnenhol
Giga konijnenhol schoolreisje

Schoolreisje Giga konijnenhol

In indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol hoef je je nooit te vervelen. In dit speelparadijs kun je het zo gek nog niet bedenken of je kunt het hier doen. Knutselen, klimmen, klauteren, springen, glijden of lekker meezingen en klappen met het meeleeftheater van Bultje en zijn vriendjes. 

 

Doordat het onder de grond is, lijkt het net een echt konijnenhol! Lekker warm en droog dus. Ideaal als schoolreisje, want door het Nederlandse weer zal je schoolreisje in ieder geval niet in het water vallen! Is het wel mooi weer, dan kunnen de kinderen lekker spelen op het gigantische Giga konijnenveld.

Inbegrepen bij Schoolreisje Giga Konijnenhol

De schoolreis naar het Giga konijnenhol is al mogelijk vanaf € 15,95* per persoon. Dit is inclusief:

  • Vervoer per bus
  • Entree Giga konijnenhol
  • Theatervoorstelling
  • Onbeperkt ranja 
  • Koffie en thee voor de begeleiders
  • Patat met mayonaise, minisnacks en een ijsje!

* Genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op jouw wensen.

Vrijblijvende offerte

Wil je een reisschema en vrijblijvende prijsberekening van één of meerdere activiteiten? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt z.s.m. alle informatie van ons.

Offerte