Schoolreisje Duinen Zathe

Schoolreisje

Op schoolreisje met luxe touringcar.

Nederland

Appelscha, Friesland

Nederland

Appelscha, Friesland

Schoolreisje attractiepark Duinen Zathe

Uit je dak met je klas! Als je op zoek bent naar een uniek schoolreisje dan is Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe net wat voor jou. Hoe leuk is dat? Een dag ontspanning, maar toch met een educatief vleugje.

Ideaal als schoolreis

In het Attractiepark vermaken de kinderen zich in de vele attracties en klimtoestellen. Zo is zijn er enkele achtbanen, een sensationele ‘Hara Kiri’, een Flying Swing een overdekte apenkooi en nog véél meer.

Het verkeerspark is onderdeel van Attractiepark Duinen Zathe, op het trapcircuit zijn de kinderen zelf de chauffeur. Kinderen leren hier alles over inparkeren, inhalen, invoegen en tanken bij het tankstation. Verkeersborden, rotondes en stoplichten, je komt ze allemaal tegen in het verkeerspark. Een agent controleert de kinderen of ze de verkeersregels kennen en geeft vanuit de verkeerstoren instructies aan de kinderen. Als kers op de taart kunnen de kinderen ook nog hun eigen rijbewijs halen!

Inbegrepen bij Schoolreisje Duinen Zathe

Lanting Reizen kan voor jullie alleen het vervoer naar Duinen Zathe regelen, maar ook de entree. Indien gewenst kunnen wij het hele arrangement regelen. Het arrangement is inclusief:

  • Busvervoer
  • Entree
  • Onbeperkt limonade, koffie & thee
  • Wat lekkers voor de begeleiders
  • Friet met mayonaise & een snack naar keuze (optioneel)
  • Een waterijsje (optioneel)
Geef bij de offerte-aanvraag aan waar jullie gebruik van willen maken. Lanting Reizen brengt een offerte op maat uit. 

Vrijblijvende offerte

Wil je een reisschema en vrijblijvende prijsberekening van één of meerdere activiteiten? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt z.s.m. alle informatie van ons.

Offerte