Schoolreisje Joytime

Schoolreisje

Eén dag op schoolreisje met luxe touringcar.

Nederland

Grolloo, Drenthe

Nederland

Grolloo, Drenthe

joytime 3
joytime 5
joytime 1

Schoolreisje Joytime Grolloo

Bij Joytime ben je voor een schoolreis aan het juiste adres. Zij organiseren recreatieve en sportieve out- en indoor activiteiten voor alle denkbare groepen, maar ook individueel of met een kleine groep kun je bij Joytime terecht. Dankzij de indoor mogelijkheden zijn de activiteiten het hele jaar beschikbaar! Veel outdoor activiteiten zijn ook met kouder weer te doen.

Een hapje en een drankje

Behalve voor activiteiten kun je bij Joytime ook terecht voor uitstekend verzorgde horeca arrangementen. Op de ruime (lounge) terrassen bij het strandpaviljoen, maar ook in de sfeervol ingerichte ruimtes in de recreatieboerderij. Lekker een kop koffie met gebak, lunchen, buffetten, of een barbecue: ook wat horeca betreft is het aanbod van Joytime  zeer uitgebreid!

Inbegrepen in Schoolreisje Joytime

Voor de schoolreis naar Joytime in Grolloo regelt Lanting Reizen alleen het busvervoer. Voor entreekaarten en een eventueel arrangement kunt u contact opnemen met Joytime

 

  •  

Vrijblijvende offerte

Wil je een reisschema en vrijblijvende prijsberekening van één of meerdere activiteiten? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt z.s.m. alle informatie van ons.

Offerte