Schoolreisje Hellendoorn

Schoolreisje

Op schoolreisje met luxe touringcar.

Nederland

Hellendoorn, Overijssel

Nederland

Hellendoorn, Overijssel

Schoolreisje hellendoorn bus
Schoolreisje hellendoorn bus
Schoolreisje hellendoorn bus

Schoolreisje Hellendoorn

Avonturen beleef jij in Avonturenpark Hellendoorn. Zet jij de wereld op z’n kop in één van de drie achtbanen of beleef jij spetterende waterpret in de twee wildwaterbanen? Met meer dan 30 attracties is Avonturenpark Hellendoorn niet voor niets een populaire schoolreisbestemming waar Lanting Reizen jaarlijks veel schoolklassen naartoe brengt.

 

Geniet samen met jouw klas van Montezuma’s Revenge en van de Discovery Club of dans mee in Bella’s Swingpaleis en vele andere attracties. Beloofd het tijdens jouw schoolreisdag een hele mooie dag te worden dan kun je het arrangement uitbreiden met het Aquaventura Slidepark, dit zijn maar liefst 11 te gekke waterglijbanen. Kom maar langs als je durft!

Inbegrepen in Schoolreisje Hellendoorn

Lanting Reizen kan voor jullie alleen het vervoer naar Slaharen regelen, maar indien gewenst kunnen wij het hele arrangement regelen. Er is keuze uit onderstaande arrangementen:

  • Arrangement A – Entree + frites met fritessaus
  • Arrangement B – Entree + frites met fritessaus + kinderfrikandel
  • Arrangement C – Entree + frites met fritessaus + kinderfrikandel + pakje Capri Sun

 

  •  

Vrijblijvende offerte

Wil je een reisschema en vrijblijvende prijsberekening van één of meerdere activiteiten? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt z.s.m. alle informatie van ons.

Offerte