Schoolreisje Hellendoorn

Schoolreisje

Eén dag op schoolreisje met luxe touringcar.

Nederland

Hellendoorn, Overijssel

Nederland

Hellendoorn, Overijssel

Schoolreisje hellendoorn bus
Schoolreisje hellendoorn bus
Schoolreisje hellendoorn bus

Schoolreisje Hellendoorn

Avonturen beleef jij in Avonturenpark Hellendoorn. Zet jij de wereld op z’n kop in één van de drie achtbanen of beleef jij spetterende waterpret in de twee wildwaterbanen? Met meer dan 30 attracties is Avonturenpark Hellendoorn niet voor niets een populaire schoolreisbestemming waar Lanting Reizen jaarlijks veel schoolklassen naartoe brengt.

 

Geniet samen met jouw klas van Montezuma’s Revenge en van de Discovery Club of dans mee in Bella’s Swingpaleis en vele andere attracties. Beloofd het tijdens jouw schoolreisdag een hele mooie dag te worden dan kun je het arrangement uitbreiden met het Aquaventura Slidepark, dit zijn maar liefst 11 te gekke waterglijbanen. Kom maar langs als je durft!

Inbegrepen in Schoolreisje Hellendoorn

De schoolreis naar Avonturenpark Hellendoorn is al mogelijk vanaf € 23,95* per persoon. Dit is inclusief:

  • Busvervoer
  • Entree Avonturenpark Hellendoorn.

* Genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op jouw wensen.

 

  •  

Vrijblijvende offerte

Wil je een reisschema en vrijblijvende prijsberekening van één of meerdere activiteiten? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt z.s.m. alle informatie van ons.

Offerte