Schoolreisje Slagharen

Schoolreisje

Eén dag op schoolreisje met luxe touringcar.

Nederland

Slagharen, Overijssel

Nederland

Slagharen, Overijssel

Schoolreisje Slagharen

Een groot feest, het  ”Schoolreisje Slagharen”! Al jaren is dit park een geliefde schoolreisbestemming door het ruime aanbod aan attracties, voor jong én oud. Het park heeft ruim 30 attracties. Beleef het avontuur in de Wild West Adventure, ga over de kop in de Gold Rush en geniet van het uitzicht in het reuzenrad. 

 

Natuurlijk is dit schoolreisje ook te boeken met entree en andere extra’s. Sinds vorig jaar heeft het park vier extra attracties voor extra speelplezier, ook nieuw in Attractiepark Slagharen zijn onder meer de Expedition Nautilus voor echt waterpret en de Passepartout Explorer waar je kennis maakt met rijden op de autoweg!

Inbegrepen in schoolreisje naar slagharen

De schoolreis naar Slagharen in Overijssel is al mogelijk vanaf € 21,50* per persoon. Dit is inclusief:

  • Vervoer per bus

* Genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op jouw wensen.

Vrijblijvende offerte

Wil je een reisschema en vrijblijvende prijsberekening van één of meerdere activiteiten? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt z.s.m. alle informatie van ons.

Offerte