Schoolreisje Drentse Koe

Schoolreisje

Eén dag op schoolreisje met luxe touringcar.

Nederland

Ruinerwold, Drenthe

Nederland

Ruinerwold, Drenthe

schoolreisje drentse koe
schoolreisje drentse koe
schoolreisje drentse koe

Schoolreisje Drentse Koe

Een heleboooooeeeeel plezier met jouw schoolreisje!


Bij de Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe heb je een leuk schoolreisje in een speeltuin met een boerderijthema. De kinderen kunnen hier heerlijk spelen met een ‘boerengevoel’, ze lopen niet tussen de koeien maar kunnen ze wel van heel dichtbij bekijken en zien hoe ze gemolken worden. Er kan worden rondgereden op de vele soorten trap tractoren, en natuurlijk springen, klimmen en rennen, zowel binnen als buiten.

Ideaal als schoolreis

Ook bij minder mooi weer kan er gespeeld worden in de overdekte speelschuur die zelfs verwarmd is in koudere tijden. De Drentse Koe voldoet aan alle veiligheidsnormen en de kinderen kunnen niet zomaar van het terrein af.

Inbegrepen bij schoolreisje Drentse Koe

De schoolreis naar De Drentse Koe is al mogelijk vanaf € 19,95* per persoon. 

Dit is inclusief:

  • Busvervoer
  • Entree De Drentse Koe
  • Onbeperkt ranja
  • Eten: keuze uit patat met snack, poffertjes, broodje knakworst
  • IJsje

* Genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op jouw wensen.

Vrijblijvende offerte

Wil je een reisschema en vrijblijvende prijsberekening van één of meerdere activiteiten? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt z.s.m. alle informatie van ons.

Offerte