Schoolreisje Wildlands

Schoolreisje

Eén dag op schoolreisje met luxe touringcar.

Nederland

Emmen, Drenthe

Nederland

Emmen, Drenthe

Schoolreisje Wildlands

Afbeelding: copyrights WILDLANDS

IMG_20211122_140839
WILDLANDS_serie_1

Afbeelding: copyrights WILDLANDS

Schoolreisje Wildlands Adventure Zoo Emmen

Een wereldexpeditie maken in één dag? Het kan in Wildlands Adventure Zoo Emmen! Je reist samen met je klasgenoten – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne. Als echte globetrotter ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren, maak je een trucksafari, een arctische 4D-ride en een spannende jungle-boottocht. Je doet onderzoek naar delft goud, bezoekt een Dogon-dorp en leert alles over wildlife- en natuurbehoud.

Ideaal als schoolreis

Wandel door de boomtoppen in het tropische oerwoud terwijl je de ringstaartmaki’s en de olifanten bespiedt. Vind jezelf ineens terug tussen de zebra’s en de leeuwen, sta neus aan neus met ijsberen onder water en ontdek de pinguïns. Zoek naar goud in de zinderende zon of maak een spannende reis boven én onder het ijs in het 4D-onderzoeksvoertuig.

Met de klas naar Wildlands is niet zomaar een schoolreis: het is een expeditie over de wereld. Actief, leerzaam en leuk! Om jouw schoolreis een extra educatief tintje mee te geven, boek je een ontdekkingstocht bij.

Inbegrepen bij Schoolreisje Wildlands

Lanting Reizen kan voor jullie het vervoer naar Wildlands regelen, maar indien gewenst ook de entree.

  • Vervoer per bus
  • Entree Wildlands

 

 

Vrijblijvende offerte

Wil je een reisschema en vrijblijvende prijsberekening van één of meerdere activiteiten? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt binnen z.s.m. alle informatie van ons.

Offerte