Schoolreisje Lauwersoog

Schoolreisje

Op schoolreisje met luxe touringcar.

Nederland

Lauwersoog, Groningen

Nederland

Lauwersoog, Groningen

Afbeeldingen: Copyright Natuurschool Lauwersoog

Schoolreisje Lauwersoog

Dag Waddenzee! Lauwersoog is al jaren een geliefde schoolreisbestemming in ons pakket. Je doet er verschillende activiteiten op- en langs het wad, in de vissershaven van Lauwersoog en in het nationaal park Lauwersmeer.

Leerzaam en actief

Samen met je eigen Natuurschoolgids beleef je een actieve/leerzame dag buiten in de natuur. Als de waterstand goed is op de dag dat jullie school op reis gaat kunnen jullie een wadloopexcursie doen.  Lopen op de bodem van de Waddenzee! Staat het wad onder water dan gaan jullie steigervissen in de vissershaven van Lauwersoog.

Geschikt voor alle leeftijden

De activiteiten worden afgestemd op de leeftijd van de groep. Dat maakt deze schoolreis ook ontzettend geschikt voor alle groepen van de basisschool! Naast de wadloopexcursie kunnen de kinderen ook steigervissen, of garnalen pellen tijdens het havenprogramma, vissen met een groot sleepnet tijdens de korexcursie of hybiën met speciale schepnetten in een ondiep zijarmpje van het Lauwersmeer.

Inbegrepen in Schoolreisje Lauwersoog

Lanting Reizen kan voor jullie alleen het vervoer naar de Natuurschool Lauwersoog regelen. Het programma dienen jullie zelf te regelen met Natuurschool Lauwersoog.

Programma

Het programma van de Natuurschool is al jaren zeer populair. Het is daarom belangrijk om deze schoolreis op tijd te reserveren om teleurstelling te voorkomen. De tijden van het programma zijn altijd afhankelijk van eb en vloed op de dag van de schoolreis. Het totale programma duurt 5 uur.

Vrijblijvende offerte

Wil je een reisschema en vrijblijvende prijsberekening van één of meerdere activiteiten? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt z.s.m. alle informatie van ons.

Offerte