Themapark Dinoland

Busreis

Eén dag op excursie met luxe touringcar.

Nederland

Zwolle, Overijssel

Dinoland Zwolle Schoolreisje
Dinoland Zwolle Schoolreisje
Dinoland

Over Themapark Dinoland Zwolle

Durf jij rond te lopen tussen levensechte dinosaurussen? Ga dan met Lanting Reizen op schoolreis naar Dinoland in Zwolle! Hier ontmoet je meer dan 100 dinosaurussen waaronder de imposante T-Rex, de plantenetende Triceratops en de vliegende Pteranodon.

Leerzaam en spelen

In Dinoland vermaak je je de hele dag. Overwin het hoogteparcours, luid de bel bovenin de klimwand, speel samen een potje minigolf en versla elkaar met lasergamen. In het speciale paleolab leer je als een echte paleontoloog goud zoeken, fossielen zeven en kun je je eigen dino kleien. Zin om je even helemaal uit te leven? Dat kan in de grote dino speeltuinen binnen en buiten!

Leerzame T-Rexpeditie: Klauwen, eieren, tanden en poep. In de interactieve expositie over de Tyrannosaurus Rex leer je op een leuke manier alles over deze beroemde vleeseter.

Wordt een Dino Ranger: Iedereen krijgt een eigen Ranger Paspoort welke toegang geeft tot meer dan 20 activiteiten. Hiermee kun je ook een heus Ranger Diploma halen. Dinoland is het leukst voor jongens en meiden van 4 t/m 12 jaar. Er is binnen en buiten van alles te doen, dus ook bij minder mooi weer is Dinoland leuk. 

Inbegrepen bij schoolreis

Deze schoolreis is al mogelijk vanaf € 19,95* per leerling.

  • Vervoer per bus
  • Entree Dinoland

* Genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op jouw wensen.

Data & prijzen

Wil jij volledig ontzorgd worden? Dan regelt Lanting Reizen ook voor jou de entree en het arrangement voor deze dag.

Deze schoolreis is al mogelijk vanaf € 19,95 per leerling. (begeleiders ontvangen op bovenstaand tarief € 1,50 korting).


Arrangementen

Zo’n actieve dag maakt hongerig. Daarom is deze schoolreis ook uit te breiden met een lunch:

Patat, frikandel of kaassouffle en een pakje drinken, toeslag € 3,00 p.p.

Hoe werkt het?

  • Kies jouw gewenste activiteit.
  • Vul het offerteformulier in met je naam, voorkeursdatum en het aantal passagiers.
  • Je aanvraag wordt opgepakt door onze reisadviseurs van Lanting Reizen.
  • Binnen 2 werkdagen ontvang je per e-mail een offerte met alle informatie, prijzen en data.

Vrijblijvende offerte

Wil je een reisschema en vrijblijvende prijsberekening van één of meerdere activiteiten? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt z.s.m. alle informatie van ons.

Offerte