Schoolreisje Dinoland

Schoolreisje

Eén dag op schoolreisje met luxe touringcar.

Nederland

Zwolle, Overijssel

Nederland

Zwolle, Overijssel

Afbeeldingen: copyright DINOLAND

Schoolreisje Dinoland Zwolle

Durf jij rond te lopen tussen levensechte dinosaurussen? Ga dan met Lanting Reizen op schoolreisje naar Dinoland in Zwolle! Hier ontmoet je meer dan 100 dinosaurussen waaronder de imposante T-Rex, de plantenetende Triceratops en de vliegende Pteranodon.

Leerzaam en spelen

In Dinoland vermaak je je de hele dag. Overwin het hoogteparcours, luid de bel bovenin de klimwand, speel samen een potje minigolf en versla elkaar met lasergamen. In het speciale paleolab leer je als een echte paleontoloog goud zoeken, fossielen zeven en kun je je eigen dino kleien. Zin om je even helemaal uit te leven? Dat kan in de grote dino speeltuinen binnen en buiten!

Leerzame T-Rexpeditie: Klauwen, eieren, tanden en poep. In de interactieve expositie over de Tyrannosaurus Rex leer je op een leuke manier alles over deze beroemde vleeseter.

Wordt een Dino Ranger: Iedereen krijgt een eigen Ranger Paspoort welke toegang geeft tot meer dan 20 activiteiten. Hiermee kun je ook een heus Ranger Diploma halen. Dinoland is het leukst voor jongens en meiden van 4 t/m 12 jaar. Er is binnen en buiten van alles te doen, dus ook bij minder mooi weer is Dinoland leuk. 

Inbegrepen bij Schoolreisje Dinoland

Deze schoolreis is al mogelijk vanaf € 19,95* per leerling.

  • Vervoer per bus
  • Entree Dinoland

* Genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op jouw wensen.

Vrijblijvende offerte

Wil je een reisschema en vrijblijvende prijsberekening van één of meerdere activiteiten? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt z.s.m. alle informatie van ons.

Offerte