Schoolreisje Drouwenerzand

Schoolreisje

Op schoolreisje met luxe touringcar.

Nederland

Drouwen, Drenthe

Nederland

Drouwen, Drenthe

Afbeeldingen: copyright DROUWENERZAND

Schoolreisje attractiepark Drouwenerzand

Schoolreisje Drouwenerzand, wat een ervaring! Drouwenerzand is het voordeligste pretpark van Europa. Een heerlijke plek voor een schoolreisje. Kinderen hebben de hele dag dolle pret in de vele attracties en speeltoestellen. Voor elke durfal, groot en klein, is er meer dan genoeg te beleven. De attracties en speeltoestellen in het park zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Ideaal als schoolreisje

Een schoolreisje is natuurlijk niet compleet zonder iets lekkers te eten en te drinken. Daarom bieden wij deze schoolreis aan inclusief entree, frites, snacks, verse dagsoep, fruit, koffie, thee, limonade en softijs. En voor de begeleiding is er keuze zat wat betreft de terrassen. Lekker, met een kopje koffie.

Inbegrepen bij schoolreisje drouwenerzand

Lanting Reizen kan voor jullie alleen het vervoer naar Attractiepark Drouwenerzand regelen, maar ook het hele arrangement. Het arrangement is inclusief:

  • Vervoer per bus
  • Entree voor het attractiepark Drouwenerzand
  • Patat, snacks, soep, limonade, koffie, thee, softijs en fruit

Vrijblijvende offerte

Wil je een reisschema en vrijblijvende prijsberekening van één of meerdere activiteiten? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt z.s.m. alle informatie van ons.

Offerte