Je bekijkt nu Op Schoolreisje naar Walibi Holland

Op Schoolreisje naar Walibi Holland

Op schoolreisje naar Walibi?

Ruim 50 jaar geleden werd Walibi opgericht onder de naam Flevohof. Sinds deze oprichting is het park veel veranderd, wat begon als een educatief attractiepark waarbij landbouw en veeteelt centraal stond, veranderde in een park met spectaculaire rides en sensationele attracties voor alle leeftijden.

Voor schoolreisjes is Walibi Holland al jarenlang een zeer populaire locatie. Met de hele klas over de kop in de achtbaan of misselijk worden in één van de draaimolens. Met meer dan 30 spectaculaire attracties is voor kinderen het park een waar paradijs.


Leuk voor Jong en Oud

Walibi is de perfecte bestemming voor een schoolreisje ongeacht de leeftijd. Leerlingen van basisonderwijs tot voortgezet onderwijs en zelf hogescholen en universiteiten kunnen zich urenlang vermaken in de vele gevarieerde attracties. Of je nou een echte durfal bent of liever wat rustiger aan doet in een pretpark maakt voor dit schoolreisje niet uit.

Splash Batlle (Walibi (https://www.walibi.nl/nl/voor-wie-walibi))

Voor Jong

Jonge kinderen kunnen zich non-stop vermaken in het pretpark. Zo is er een attractie (Splash Battle) waarbij je in een boot langs geisers, watervallen en tunnels gaat bewapend met een waterkanon om alle verschillende doelen als watervallen uit te schakelen.

Ook kunnen de jonge kinderen zich vermaken in draaimolen Fibi’s Bubble Swirl, het kasteel Merlin’s Magic Castle en meevaren in de 375 meter lange rivier van de verlaten Rio Grande Custom Paint Shop.

En Oud

Ook voor de oudere jeugd is er voldoende te doen binnen het attractiepark, zo kunnen ze hard gaan in één van de vele achtbanen als de Goliath, die een hoogte bereikt van 46,8 meter en een snelheid behaald van 106 km/h. Ook kunnen ze op warme dagen afkoelen in de Crazy River, een waterachtbaan waarbij je gezellig met je vrienden uiteindelijk kunt discussiëren wie het meest nat is geworden.


Lengtes

Ook de lengte van de leerlingen/studenten is geen probleem. Walibi heeft genoeg attracties voor de grootste en de kleinsten.

Lengte van leerlingen/studenten in centimetersAantal Attracties beschikbaar voor deze lengte
8010
9018
10020
12029
14034
Tabel verhouding lengte Leerling/Student en beschikbare attracties

Eetgelegenheden

Ook over de mogelijkheid om ergens iets te eten of drinken hoeft u niet te twijfelen. Walibi heeft 21 restaurants verspreid over het terrein. Van een Donut Factory tot een Candy and Cream restaurant, er zit voor iedere leerling/student iets bij. Ook de prijzen binnen het park voor eten en drinken vallen mee. Kijk voor de actuele prijzen van eten en drinken op de website van Walibi onder het kopje ”Restaurants”.

Verder beschikt het park over gratis Wi-Fi, vele sanitaire gebouwen en leuke winkeltjes waar je souvenirs kunt halen.


Lespakketten voor scholen

Ben je nou leraar en wil je een originele natuurkunde les geven aan jouw leerlingen/studenten? Op Walibi.nl kunt u een informatiepakket downloaden en fysica werkboek waarmee je jouw klas kunt verassen met supertoffe lesstof over beweging en krachten, allemaal gebaseerd op Walibi en haar attracties.


Conclusie

Op schoolreisje naar Walibi is voor leerlingen/studenten van elke leeftijd en elke lengte een groot succes. Met haar vele attracties, winkeltjes en alle overige voorzieningen is Walibi een aanrader voor alle scholen. Bekijk voor vervoer en tickets ons aanbod hier.


Abonneer op onze Nieuwsbrief voor meer nieuws over schoolreisjes

* indicates required

Geef een reactie