Op Schoolreisje naar Walibi Holland

Dagtocht

23 t/m 28 mei 2024

Vanaf € 58,50 p.p.

Per persoon

Haarlemmermeer

Noord-Holland

Dagtocht Keukenhof
Dagtocht Keukenhof
Dagtocht Keukenhof

Met de bus naar Keukenhof

Keukenhof is het internationale en zelfstandige showvenster van de Nederlandse sierteelt, met de nadruk op bolbloemen. In acht weken tijd laat Keukenhof zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft. In het park ligt de nadruk op de 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen, waarbij 100 inzenders hun levende catalogus laten zien. In meer dan 20 bloemenshows presenteren 500 bloemenkwekers snijbloemen en potplanten in al hun variatie.

Dagtocht Keukenhof 2024

Nadat we alle opstapplaatsen hebben gehad, vertrekken we naar Abbenes. Hier gaan we aan boord van een rondvaartboot van Rederij van Hulst voor een rondvaart van 1 uur genaamd de Lentecruise. Tijdens de rondvaart kun je genieten  van het fraaie uitzicht, historische molens en kenmerkende dorpen in de bekende en befaamde bloeiende bollenstreek. Tijdens deze Lentecruise krijg je een kop koffie/thee met appelgebak. 

 

Na de Molencruise rijden we naar de Keukenhof. We zijn daar rond 12:30 uur.  Jullie hebben tot 16:30 om op eigen gelegenheid de Keukenhof te ontdekken. Om 16:30 vertrekken we via Noordwijk, waar jullie 1,5 uur de tijd hebben om op eigen gelegenheid te eten, na deze stop keren we huiswaarts. 

Inbegrepen in dagtocht

  • Busreis vanaf opstapplaats en uitstappunt.
  • Rondvaart de Molencruise inclusief koffie/thee met appelgebak.
  • Entree op de Keukenhof.

Mee met Lanting Reizen?

Geef je dan nu op! 

  • Vul onderstaand opgaveformulier in óf
  • Mail naar info@lantingreizen.nl óf 
  • Bel naar 0528-233000

Opgaveformulier