Je bekijkt nu 4 Grote Voordelen van het Reizen met de Touringcar

4 Grote Voordelen van het Reizen met de Touringcar

Een personeelsuitje, een concert of een gezellige dagtocht met het bejaardentehuis. Al snel komt de vraag: ‘hoe gaan we het doen met vervoer?’ Je zou ervoor kunnen kiezen om met auto’s te gaan, maar het huren van een bus met een groep heeft vele voordelen. Wat de voordelen zijn van het reizen met touringcar?  We noemen ze hieronder.  Een touringcar geeft gemak

Wanneer je een touringcar kiest als vervoersmiddel voor de dagtocht, hoef je zelf niet te rijden. Je kan ervoor kiezen om in de bus nog even te werken, wat bij te slapen of gewoon te genieten van het uitzicht. 

Daarnaast is het erg gemakkelijk dat de touringcar je dichtbij de plek van bestemming kan brengen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek en de kosten daarvan.

Kosteneffectief

Het reizen met een touringcar kan kosteneffectief zijn. Hierbij is het wel even afhankelijk wat jullie groepsgrootte is, maar al snel heb je de kosten van een bus er sneller uit dan het rijden met auto’s of het openbaar vervoer. Deel de kosten van de bus door het aantal personen en je bent geheid goedkoper uit. Bekijk hier wat de kosten zullen zijn voor het huren van een touringcar. 


Touringcar milieuvriendelijker dan auto?

Het huren van een touringcar voor een dagtocht is over het algemeen milieuvriendelijker dan andere vormen van vervoer, omdat ze minder CO2 uitstoten per passagier dan bijvoorbeeld auto’s. 

Onderzoek toont aan dat touringcars per personenkilometer 0,03 kg CO2 uitstoten. Een trein stoot de helft meer uit per personenkilometer. De auto heeft een uitstoot van 0,11 kg CO2 en het vliegtuig 0,18 kg CO2 per personenkilometer. 


Comfort

Een touringcar biedt veel meer comfort dan andere vormen van vervoer. Met name als je de comfortclass bus hebt, welke is ingericht op meer beenruimte. Touringcars zijn over het algemeen voorzien van comfortabele stoelen met voldoende beenruimte en airconditioning.Abonneer op onze Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze dagtochten.  

* indicates required
 
 

Geef een reactie