De leukste meerdaagse reizen vanuit Nederland

Meerdaagse Reizen vanuit Nederland

Durf jij het aan om samen met Lanting Reizen een meerdaagse reis te maken? Bekijk ons assortiment aan meerdaagse reizen of neem contact met ons op om jouw eigen meerdaagse reis samen te stellen. Wij helpen jouw graag!

Meerdaagse Reizen

Wil jij graag een meerdaagse reis maken met een groep vrienden of familie? Bekijk hieronder ons assortiment aan reizen. Het is ook mogelijk om jouw eigen droomreis samen met ons te verwezenlijken. Wij werken al vele jaren aan meerdaagse reizen en helpen jouw graag bij de logistieke uitdaging, de accommodaties en andere problemen waar je wellicht mee zit. 

5-daagse stedenreis Praag

Praag lijkt wel een groot openluchtmuseum. De Koninklijke Route is bekend, met het Oude stadsplein, de Astronomische Klok, de Kleine Zijde, de Karelsbrug en de Praagse burcht.

 

3-daagse stedenreis Hamburg

Hamburg is de tweede grootste stad van Duitsland en heeft de grootste haven van het land. Drie rivieren stromen door de stad. U vindt er vele bruggetjes, straatjes en grachten.

 

6-daagse excursiereis Harz

Tijdens deze 6-daagse excursiereis ontdek je alle mooie plekken van de Harz. De Harz is het noordelijkste middelgebergte van Duitsland. Ontdek mooie kastelen, natuur en binnensteden.