De leukste dagtochten van Nederland

Dagtochten met de Bus

Gezellig op dagtocht met Lanting Reizen? Wij beschikken over een leuk aantal Dagtochten met de bus door heel Nederland. Bekijk ons aanbod aan dagtochten en stap bij Lanting Reizen in de bus naar jouw favoriete bestemming. 

Dagtochten met de bus

Lanting Reizen organiseert al vele jaren dagtochten voor jong & oud. Mede dankzij deze ervaring weten wij jullie een dagtochtaanbod te bieden die je niet kan missen. Wat valt er onder een dagtocht? Dit zijn tochten waar je je individueel voor aan kan melden. Dit zijn tochten met een vaste dag en tijd. Hier hoef je je niet met een groep aan te melden, maar gewoon met het aantal mensen waarmee je wil gaan. Met een groep mag uiteraard wel! Zodra het minimale aantal personen benodigd om te gaan bereikt is, wordt de rit bevestigd!

Libelle Zomerweek 2023

Tijd om de zonnebril op te zetten, want van 11 tot en met 17 mei is het weer tijd voor de Libelle Zomerweek! Jij bent weer van harte uitgenodigd. Ga je met de Bus van Lanting Reizen mee?

€ 53,- p.p.

Datum: 11 t/m 17 mei 2023

Opstapplaatsen: Emmen, Klazienaveen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel

Keukenhof 2023

We starten deze dagtocht met een rondvaart in Warmond. De rondvaart eindigt bij de Keukenhof welke je op eigen gelegenheid mag bezoeken. Na de keukenhof mag er op eigen gelegenheid gegeten worden in Noordwijk.

€ 80,- p.p.

Datum: 14 april 2023

Opstapplaatsen: Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen

The Bodyguard Musical (alléén bus)

Heb je met de postcode loterij kaarten gewonnen voor The Bodyguard? Lanting Reizen verzorgt het vervoer voor jullie! Speciaal voor de winnaars in Emmen/ Klazienaveen en omstreken. 

€ 35,- p.p.

Datum: 15 april 2023

Opstapplaatsen: Klazienaveen en Emmen

 

Disney's AIDA

De met Grammy en Tony Awards bekroonde muziek in AIDA behoort tot de meest iconische uit de musicalhistorie. Ga met de bus van Lanting Reizen naar Disney’s AIDA en laat je verrassen! 

€ 145,- p.p.

Datum: 10 juni 2023

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel.

Soldaat van Oranje de Musical

Soldaat van Oranje de Musical. Wij gaan er heen met de bus! Een indrukwekkend verhaal van één van de grootste verzetsstrijders uit de vaderlandse geschiedenis. Ga je met ons mee naar deze geweldige musical? Geef je dan snel op. 

€ 135,- p.p.

Datum: 29 april 2023

Opstapplaatsen: Klazienaveen en Hoogeveen.

The Bodyguard Musical

Wanna dance with somebody? We hebben goed nieuws voor je! Wij gaan met de bus naar The Bodyguard Musical.  De dagtocht is inclusief busvervoer en 1e rang zitplaatsen in het theater.

€ 135,- p.p.

Datum: 20 mei 2023

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel.

Grease de Musical

De cast van 24 talenten en een live orkest staan klaar om van Grease een feest voor jong en oud te maken; vol humor, sprankelende choreografieën en natuurlijk alle bekende hits.

€ 87,- p.p.

Datum: 22 april 2023

Opstapplaatsen: Hoogeveen, Wachtum, Klazienaveen en Emmen

Najaarsverrassingstocht

In oktober 2022 staat weer een Najaarsverrassingstocht gepland! Waar we heen gaan vertellen we niet, maar zoals altijd is het weer een compleet verzorgde dag met koffie en gebak, een lunchbuffet en een diner. 

€89,- p.p.

Datum: 25 oktober 2022

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum en Hoogeveen

Huishoudbeurs 2023

Ga je met de bus mee naar de Huishoudbeurs 2023? De Huishoudbeurs is een wereld waarin je verrassende activiteiten beleeft, nieuwe smaken proeft en winkelt tussen vele unieke producten.

€ 43,50 p.p.

Datum: 18 t/m 24 februari 2023

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen, Meppel

Country & Christmasfair Haarzuilens

Op de Country & Christmasfair in de tuinen van Kasteel de Haar vind je lieflijke kerstcadeaus, exclusieve lifestyle artikelen en smakelijke en gelukzalige delicatessen!

 

€45,00 p.p.

Datum: 23 november 2022

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel

Margriet Winterfair 2022

Met optredens, modeshows, heel veel shops,  feestmaandinspiratie en creatieve workshops kan je samen met vriendinnen, je moeder en/of zus een hele dag genieten. 

€45,50 p.p.

Datum: 25 november t/m 1 december 2022

 

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen, Meppel

Kerstmarkt Münster

Geniet van de duizenden lichtjes op de kerstmarkt in Münster. In de historische “Altstadt” zijn maar liefst vijf markten te vinden met ongeveer 280 stalletjes!

€29,50 p.p.

Datums: 25 november en 17 december 2022

Opstapplaatsen: Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen

Kerstmarkt Münster

Geniet van de duizenden lichtjes op de kerstmarkt in Münster. In de historische “Altstadt” zijn maar liefst vijf markten te vinden met ongeveer 280 stalletjes!

€29,50 p.p.

Datums: 25 november en 17 december 2022

Opstapplaatsen: Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen

Zwarte Markt Beverwijk

De Zwarte Markt in Beverwijk is een gezellige combinatie winkels, outlets en kramen met producten uit alle delen van de wereld. Heerlijk vertoeven op de veelzijdige markt!

 

€35,- p.p.

Datum: 24 november 2022

Opstapplaatsen: Emmen, Klazienaveen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel

Kerstmarkt Düsseldorf

Ga je mee naar de kerstmarkt in Düsseldorf?De markt is gevuld met de geur van amandelen en warme glühwein. Al jaren is dit een geliefde bestemming!

€37,50 p.p.

Datums: 10 en 16 december 2022

Opstapplaatsen: Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen

Kerstmarkt Osnabrück

Ga met Lanting Reizen naar de kerstmarkt in Osnabrück! Deze kerstmarkt behoort namelijk tot een van de mooiste kerstmarkten van Noord Duitsland!

€29,50 p.p.

Datums: 26 november en 9 december 2022

Opstapplaatsen: Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen

Floriade EXPO 2022

Gaan jullie ook mee met Lanting Reizen naar De Floriade EXPO 2022? De Floriade vindt slechts één keer in de 10 jaar plaats, dus mis het niet! Met dit jaar als thema ‘Growing Green Cities’

€66,- p.p.

Datums: 27 mei en 24 augustus 2022

Opstapplaatsen: Meppel, Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen

Libelle Zomerweek

19 t/m 25 mei vindt het grootste buiten evenement voor vrouwen weer plaats! Op het terrein van Expo Haarlemmermeer.  Vanaf €43,- p.p.

Datum: 19 t/m 25 mei 2022

Opstapplaatsen: Meppel, Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen

Dagtocht Borkum

Ga een dag mee met Lanting Reizen naar Borkum! Het eerste Duitse Waddeneiland oostelijk van Schiermonnikoog. Het is een heerlijke dag vertoeven op dit veelzijdige eiland!

€75,- p.p.

Datums: 19 juli 2022

Opstapplaatsen: Emmer-Compascuum, Emmen, Klazienaveen, Wachtum en Hoogeveen

Veelgestelde vragen bij deelname aan een Dagtocht

Hoe weet ik of een dagtocht doorgaat?

Wij streven er naar om elke dagtocht door te laten gaan. Of een dagtocht doorgaat, hangt echter af van het aantal aanmeldingen. Lanting Reizen werkt met een minimaal aantal benodigde deelnemers voor elke dagtocht. Wil je zeker weten dat je dagtocht doorgaat? Neem dan contact met ons op, wij proberen jouw vervolgens een indicatie te geven over de kans dat de dagtocht doorgaat.

Krijg ik mijn geld terug als een dagtocht niet doorgaat?

We doen ons uiterste best om te voorkomen dat een dagtocht geannuleerd moet worden, mocht dit echter gebeuren dan ontvang je zo snel mogelijk bericht van ons en wordt het geld waar je recht op hebt terugbetaald volgens de door jouw gekozen betaalwijze. 

Waar kan ik opstappen om deel te nemen aan een dagtocht?

Voor de dagtochten zijn er vaste opstapplaatsen vooraf opgesteld. Dit betekent dat het niet mogelijk is om ergens anders dan deze adressen op te stappen. Voor groepsdagtochten geldt dit echter niet. Hierbij wordt in overleg een opstapplaats of opstapplaatsen afgesproken voor het vervoer van de groep.

Kan ik mij telefonisch aanmelden voor een dagtocht?

Je kunt ons altijd bellen om je aan te melden voor een dagtocht, onze reisadviseurs vragen jouw vervolgens om de persoonlijke informatie die je anders in zou vullen bij een online aanmelding. Bel: 0528-233000

Over onze Dagtochten

Nummer #1 Dagtochten in Nederland

Lanting Reizen verzorgt al vele jaren dagtochten met de bus door heel Nederland. De opstapplaatsen van onze dagtochten bevinden zich veelal in Drenthe. De meest voorkomende dorpen en steden in Drenthe waar wij langs komen met de bus zijn: Hoogeveen, Wachtum, Emmen, Klazienaveen en Meppel. 

Groepsdagtochten

Wij bieden een leuk aantal groepsdagtochten. Lanting Reizen stemt de groepsdagtocht altijd volledig af op jouw specifieke wensen. Je kunt te alle tijden contact met ons opnemen om een reservering te maken, daarnaast geven wij jouw ook graag advies over groepsdagtochten met de bus.

Dagtochten Buitenland

Heb je een leuke dagtocht bestemming gezien binnen of buiten Europa en ben je benieuwd of Lanting Reizen jouw kan helpen met het busvervoer van deze dagtocht? Door de jaren heen heeft Lanting Reizen vele buitenlandse reizen gemaakt. Neem gerust contact met ons op, wij horen graag over jouw ideeën. 

Kerstmarkten

Lanting Reizen verzorgt ieder jaar dagtochten voor vele kerstmarkten binnen en buiten Nederland. Zo staan de kerstmarkten in Düsseldorf, Münster en Osnabrück ook voor dit jaar op de planning.

Waarom met Lanting Reizen op Dagtocht gaan?

bus huren schoolreisje

Een gezellige sfeer is gegarandeerd

Er heerst altijd een gezellige sfeer bij ons in de bus. Veel van onze dagtocht reizigers gaan al jarenlang met Lanting Reizen op pad. Kortom, iets wat je niet kan missen.

volledig verzorgd schoolreisje

De leukste dagtochten van Nederland

Lanting Reizen biedt al jaren dagtochten aan en is al op vele bestemmingen geweest. Weet je niet zeker of een dagtocht bij je past, neem dan contact met ons op. Wij informeren jou graag over hoe de dagtocht er inhoudelijk uitziet.

Bus huren schoolreisje

Vele opstapmogelijkheden in Drenthe

De dagtochten van Lanting Reizen vertrekken niet slechts vanaf één opstapplaats. De meeste dagtochten bevatten vier of meer opstapplaatsen gelegen in het zuiden van Drenthe. 

Meer weten over ons dagtochten aanbod?

Onze opstapplaatsen voor dagtochten
Emmen

Opstapplaats: Busparkeerplaats aan de Kerkhoflaan (T.h.v. tankstation)

Adres: 7811 HG, Kerkhoflaan, Emmen

Hoogeveen

Opstapplaatsen: Garage Lanting Reizen en NS station

Adres Garage Lanting Reizen: Stephensonstraat 8, 7903 AV, Hoogeveen

Adres NS station: 7901 AA, Hoogeveen

Klazienaveen

Opstapplaats: Praxis aan de Mizar

Adres: Mizar 6, 7891 VE, Klazienaveen

Wachtum

Opstapplaats: Carpoolplaats

Adres: Oosterhesselerweg, 7754 RJ, Wachtum

Emmer-compascuum

Opstapplaats: Schomaker

Adres: Oosterdiep Westzijde 1, 7881 GK, Emmer-compascuum

Meppel

Opstapplaats: NS station

Adres: 7941 HD, Meppel

''Chauffeurs van Lanting Reizen hebben ons vlot en veilig weer thuisgebracht na een toffe London excursie''
Matthijs Clasener