De leukste dagtochten van Nederland

Dagtochten Nederland en Europa

Gezellig op dagtocht met Lanting Reizen? Wij beschikken over een groot assortiment Dagtochten door heel Nederland, en zelfs nog internationaal. Bekijk ons assortiment aan dagtochten en misschien zit jouw droombestemming er wel tussen.

Dagtochten

Zin om mee te gaan naar één van onze vele dagtochtbestemmingen? Lanting Reizen organiseert al vele jaren dagtochten voor jong & oud. Mede dankzij deze ervaring weten wij een assortiment aan dagtochten aan te bieden die je niet kan missen. Wat valt er onder een dagtocht? Dit zijn tochten waar je je individueel voor aan kan melden. Dit zijn tochten met een vaste dag en tijd. Hier hoef je je niet met een groep aan te melden, maar gewoon met het aantal mensen waarmee je wil gaan. Met een groep mag natuurlijk wel! Zodra het minimale aantal personen benodigd om te gaan bereikt is, wordt de rit bevestigd!

Kerstmarkt en Primark in Essen

Met 450.000 lichtjes is de kerstmarkt in Essen de mooist verlichte kerstmarkt van Duitsland. Naast de kerstmarkt krijg je ook de mogelijkheid om te shoppen bij één van de grootste Primark winkels!

€32,50 p.p.

Datum: 26 november en 11 december 2021

Opstapplaatsen: Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen

Bad Bentheim | Oosterik Denekamp

Tijdens deze dagtocht bezoeken we de kerstmarkt in Bad Bentheim en tuincentrum Oosterik in Denekamp. Bij dit tuincentrum zijn talloze kerstinkopen te doen. Voor ieder wat wils!

€20,- p.p.

Datum: 3 december 2021

Opstapplaatsen: Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen

Kerstmarkt Düsseldorf

Op zoek naar de leukste kerstmarkt van Duitsland? De kerstmarkt in Düsseldorf is daarmee het perfecte uitje! Geniet van talloze lichtjes, leuke stalletjes en gezelligheid. Gaan jullie met ons mee?

€32,50 p.p.

Datum: 4 en 17 december 2021

Opstapplaatsen: Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen

Kerstmarkt Münster

Met rond de 300 stalletjes trekt de kerstmarkt in Münster al jaren veel bezoekers. Als het ’s avonds donker wordt, zorgt de speciale verlichting voor een feestelijke sfeer in de stad. 

€27,50 p.p.

Datum: 18 december 2021

Opstapplaatsen: Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen

Huishoudbeurs 2022

Van 19 t/m 25 februari 2022 gaat de Huishoudbeurs weer plaatsvinden! Tijdens de Huishoudbeurs is van alles te doen, beleven en bekijken! Boek jij t/m 31 december?  Dan ontvang je een flinke vroegboekkorting!

Vanaf €27,50 p.p.

Datum: 19 t/m 25 februari 2022

Opstapplaatsen: Meppel, Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen

Floriade EXPO 2022

Gaan jullie ook mee met Lanting Reizen naar De Floriade EXPO 2022? De Floriade vindt slechts één keer in de 10 jaar plaats, dus mis het niet! Met dit jaar als thema ‘Growing Green Cities’

Vanaf €60,- p.p.

Datums: 29 april, 27 mei, 18 juni en 24 augustus

Opstapplaatsen: Meppel, Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen

Keukenhof 2022

We starten deze dagtocht  met een rondvaart in Warmond. De rondvaart eindigt bij de Keukenhof welke je op eigen gelegenheid mag bezoeken. Na de keukenhof mag er op eigen gelegenheid gegeten worden in Noordwijk.

€72,50 p.p.

Datum: 12-04-2022

Opstapplaatsen: Meppel, Hoogeveen, Wachtum, Emmen, Emmer Compascuum en Klazienaveen

Kerstmarkt Oldenburg

Tijdens deze dagtocht bezoeken we de kerstmarkt in Oldenburg! Deze knusse kerstmarkt telt ruim 125 stalletjes. Desalniettemin een hele gezellige markt waar je de hele middag en avond kan vertoeven!

€26,50 p.p.

Datum: 11 december 2021

Opstapplaatsen: Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen

De Margriet en Libelle Winterfair

Met optredens, modeshows, heel veel shops,  feestmaandinspiratie en creatieve workshops kan je samen met vriendinnen, je moeder en/of zus een hele dag genieten. 

*GEANNULEERD WEGENS CORONA*

€43,- p.p.

Datum: 20 t/m 25 november 2021

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen, Meppel

Zwarte Markt Beverwijk

De Zwarte Markt in Beverwijk is een gezellige combinatie winkels, outlets en kramen met producten uit alle delen van de wereld. Heerlijk vertoeven op de veelzijdige markt!

*GEANNULEERD* 

€30,- p.p.

Datum: 20 november 2021

Opstapplaatsen: Emmer-Compascuum, Emmen, Klazienaveen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel

Country & Christmasfair Haarzuilens

Op de Country & Christmasfair vind je lieflijke kerstcadeaus en exclusieve lifestyle artikelen tot smakelijke en gelukzalige delicatessen!

 

*GEANNULEERD WEGENS CORONA*

€47,50 p.p.

Datum: 23 november 2021

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel

Veelgestelde vragen bij deelname aan een Dagtocht

Hoe weet ik of een dagtocht doorgaat?

Wij streven er naar om elke dagtocht door te laten gaan. Of een dagtocht doorgaat, hangt echter af van het aantal aanmeldingen. Lanting Reizen werkt met een minimaal aantal benodigde deelnemers voor elke dagtocht. Wil je zeker weten dat je dagtocht doorgaat? Neem dan contact met ons op, wij proberen jouw vervolgens een indicatie te geven over de kans dat de dagtocht doorgaat.

Krijg ik mijn geld terug als een dagtocht niet doorgaat?

We doen ons uiterste best om te voorkomen dat een dagtocht geannuleerd moet worden, mocht dit echter gebeuren dan ontvang je zo snel mogelijk bericht van ons en wordt het geld waar je recht op hebt terugbetaald volgens de door jouw gekozen betaalwijze. 

Waar kan ik opstappen om deel te nemen aan een dagtocht?

Voor de dagtochten zijn er vaste opstapplaatsen vooraf opgesteld. Dit betekent dat het niet mogelijk is om ergens anders dan deze adressen op te stappen. Voor groepsdagtochten geldt dit echter niet. Hierbij wordt in overleg een opstapplaats of opstapplaatsen afgesproken voor het vervoer van de groep.

Kan ik mij telefonisch aanmelden voor een dagtocht?

Je kunt ons altijd bellen om je aan te melden voor een dagtocht, onze reisadviseurs vragen jouw vervolgens om de persoonlijke informatie die je anders in zou vullen bij een online aanmelding. Bel: 0528-233000

Over onze Dagtochten

Nummer #1 Dagtochten in Nederland

Lanting Reizen verzorgd al vele jaren dagtochten door heel Nederland. De opstapplaatsen van onze dagtochten bevinden zich veelal in Drenthe. De meest voorkomende dorpen en steden in Drenthe waar wij langs komen met de bus zijn: Hoogeveen, Wachtum, Emmen, Klazienaveen, Meppel en Emmer-Compascuum.

Groepsdagtochten

Wij bieden een leuk aantal groepsdagtochten. Lanting Reizen stemt de groepsdagtocht altijd volledig af op jouw specifieke wensen. Je kunt te alle tijden contact met ons opnemen om een reservering te maken, daarnaast geven wij jouw ook graag advies.

Dagtochten Buitenland

Heb je nou een leuke dagtocht bestemming gezien binnen of buiten Europa en ben je benieuwd of Lanting Reizen jouw kan helpen met het vervoer van deze dagtocht? Door de jaren heen heeft Lanting Reizen vele buitenlandse reizen gemaakt. Neem gerust contact met ons op, wij horen graag over jouw ideeën.

Kerstmarkten

Lanting Reizen verzorgd ieder jaar dagtochten voor vele kerstmarkten binnen en buiten Nederland. Zo staan de kerstmarkten in Düsseldorf, Münster en Essen ook voor dit jaar op de planning. Voor de meeste van deze dagtochten dien je in het bezit te zijn van een geldig reisdocument en een geldige QR-code d.m.v. vaccinatie, negatieve testuitslag of herstel van covid-19.

Waarom met Lanting Reizen op Dagtocht gaan?

bus huren schoolreisje

Een gezellige sfeer is gegarandeerd

Er heerst altijd een gezellige sfeer bij ons in de bus. Veel van onze dagtocht reizigers gaan al jarenlang met Lanting Reizen op pad. Kortom, iets wat je niet kan missen.

volledig verzorgd schoolreisje

De leukste dagtochten van Nederland

Lanting Reizen biedt al jaren dagtochten aan en is al op vele bestemmingen geweest. Weet je niet zeker of een dagtocht bij je past, neem dan contact met ons op. Wij informeren jou graag over hoe de dagtocht er inhoudelijk uitziet.

Bus huren schoolreisje

Vele opstapmogelijkheden in Drenthe

De dagtochten van Lanting Reizen vertrekken niet slechts vanaf één opstapplaats. De meeste dagtochten bevatten vier of meer opstapplaatsen gelegen in het zuiden van Drenthe. 

Meer weten over ons aanbod Dagtochten?

Onze opstapplaatsen voor dagtochten
Emmen

Opstapplaats: Busparkeerplaats aan de Kerkhoflaan (T.h.v. tankstation)

Adres: 7811 HG, Kerkhoflaan, Emmen

Hoogeveen

Opstapplaatsen: Garage Lanting Reizen en NS station

Adres Garage Lanting Reizen: Stephensonstraat 8, 7903 AV, Hoogeveen

Adres NS station: 7901 AA, Hoogeveen

Klazienaveen

Opstapplaats: Praxis aan de Mizar

Adres: Mizar 6, 7891 VE, Klazienaveen

Wachtum

Opstapplaats: Carpoolplaats

Adres: Oosterhesselerweg, 7754 RJ, Wachtum

Emmer-compascuum

Opstapplaats: Schomaker

Adres: Oosterdiep Westzijde 1, 7881 GK, Emmer-compascuum

Meppel

Opstapplaats: NS station

Adres: 7941 HD, Meppel

''Chauffeurs van Lanting Reizen hebben ons vlot en veilig weer thuisgebracht na een toffe London excursie''
Matthijs Clasener