Libelle Zomerweek

Dagtocht

11 t/m 17 mei

Vanaf €53,- p.p.

Per persoon

Haarlemmermeer

Noord-Holland

Haarlemmermeer

EXPO

Dagtocht

Libelle Zomerweek

€53,-

Vanaf prijs per persoon

JLibelle zomerweek // 22-05-2022 // David Stegenga Fotografie
JLibelle zomerweek // 20-05-2022 // David Stegenga Fotografie
JLibelle zomerweek // 22-05-2022 // David Stegenga Fotografie

Dagtocht Libelle Zomerweek

Van 11 t/m 17 mei vindt de 26e editie van de Libelle Zomerweek plaats! Op een te gekke locatie. Namelijk in Vijfhuizen, bij de Expo! Met 45.000 vierkante meter een gave mix tussen (glazen) binnenruimtes en een prachtig groen buitenterrein. De Dagtocht naar de Libelle Zomerweek is hét feest voor vriendinnen, zussen, moeders, dochters en collega’s! Geniet samen van lekker eten, optredens en shop de leukste merken!

Wat is er te doen tijdens de Libelle Zomerweek?

Waan je in de wereld van zoete pastelkleuren, palmbomen en zon, zee & strand. Inderdaad: tijd om de zonnebril op te zetten, want van 11 tot en met 17 mei viert Libelle feest op Sunset Boulevard en jij bent uitgenodigd. Ga je mee? Je hoeft niet op het vliegtuig te stappen, want de Libelle Zomerweek vindt plaats in Vijfhuizen. Lekker makkelijk te bereiken met de bus van Lanting Reizen.

 

Urenlang shoppen bij leuke tentjes en standjes, workshops, heerlijk eten en nieuwe producten proeven en proberen. Het kan allemaal op de Libelle Zomerweek! Zing en Swing mee tijdens de optredens van de leukste en gezelligste artiesten. Voor ruim 82.000 vrouwen genoeg redenen om naar de Libelle Zomerweek te gaan!

 

We zijn aanwezig op de Zomerweek van 11:30 uur tot 18:00 uur. 

Speciale moederdag-editie 14 mei

Op zondag 14 mei is het Zomerweek in Concert. Een dag voor vrouwen, door vrouwen. Met op het programma onder andere concerten van bekende vrouwelijke artiesten uit de Top40modeshows, honderden kraampjes om te shoppen, heerlijke versnaperingen om je vingers bij af te likken, workshops waar je gratis aan kunt deelnemen, ontmoetingen met auteurs en de Libelle-redactie en -columnisten én vele extra’s om deze dag onvergetelijk te maken. 

Prijzen

Prijs op alle dagen behalve 14 mei:

€53,- per persoon

Prijs op de speciale moederdag-editie op 14 mei:

€67,- per persoon

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel

Met Lanting Reizen naar de Libelle Zomerweek?

Geef je dan nu op! 

  • Vul onderstaand opgaveformulier in óf
  • Mail naar info@lantingreizen.nl óf 
  • Bel naar 0528-233000

Opgaveformulier