De leukste dagtochten van Nederland

Dagtochten met de Bus

Gezellig op dagtocht met Lanting Reizen? Wij beschikken over een leuk aantal Dagtochten met de bus door heel Nederland. Bekijk ons aanbod aan dagtochten en stap bij Lanting Reizen in de bus naar jouw favoriete bestemming. 

Dagtochten met de bus

Lanting Reizen organiseert al vele jaren dagtochten voor jong & oud. Mede dankzij deze ervaring weten wij jullie een dagtochtaanbod te bieden die je niet kan missen. Wat valt er onder een dagtocht? Dit zijn tochten waar je je individueel voor aan kan melden. Dit zijn tochten met een vaste dag en tijd. Hier hoef je je niet met een groep aan te melden, maar gewoon met het aantal mensen waarmee je wil gaan. Met een groep mag uiteraard wel! Zodra het minimale aantal personen benodigd om te gaan bereikt is, wordt de rit bevestigd!

Photo © Darryl Adelaar
Huishoudbeurs 2024

Ga je met de bus mee naar de Huishoudbeurs 2024? De Huishoudbeurs is een wereld waarin je verrassende activiteiten beleeft, nieuwe smaken proeft en winkelt tussen vele unieke producten.

vanaf € 45,50 p.p.

Datums: 17, 20, 23 en 24 februari 2024

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen, Meppel

Keukenhof 2024

We starten deze dagtocht met een rondvaart vanuit Abbenes. Na de rondvaart bezoeken we de Keukenhof, welke je op eigen gelegenheid mag bezoeken. Na de Keukenhof mag er op eigen gelegenheid gegeten worden in Noordwijk.

€ 81,50 p.p.

Datum: 4 april 2024

Opstapplaatsen: Emmen, Klazienaveen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel

Voorjaarsbloesem
Voorjaarsverrassingstocht

Begin mei 2024 staat weer een Voorjaarsverrassingstocht gepland! Waar we heen gaan vertellen we niet, maar zoals altijd is het weer een compleet verzorgde dag met koffie en gebak, een lunch en een diner. 

€ 99,50 p.p.

Datum: 7 mei 2024

Opstapplaatsen: Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen

Dagtochten
De Bazaar Beverwijk

De Bazaar in Beverwijk is een gezellige combinatie winkels, outlets en kramen met producten uit alle delen van de wereld. Heerlijk vertoeven op de veelzijdige markt!

€ 42,50 p.p.

Datum: 11 mei 2024

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel

Kerst kraam
Kerstmarkt Essen

De internationale kerstmarkt van Essen is met zijn 240 kraampjes vol cadeau-ideeën een culinaire verlokkingen uit alle werelddelen. Onder een fonkelend net van 45.000 lichtjes en te midden van de feestelijk opgesmukte kraampjes wordt uw kerstmarktbezoek een heel speciale belevenis. 

€ 36,50 p.p.

Datums: 25 november en 9 december 2023

Opstapplaatsen:  Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen

munster
Kerstmarkt Münster

Geniet van de duizenden lichtjes op de kerstmarkt in Münster. In de historische “Altstadt” zijn maar liefst vijf markten te vinden met ongeveer 280 stalletjes!

€ 29,50 p.p.

Datums: 1 december en 16 december 2023

Opstapplaatsen: Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen

Dagtochten
Margriet Winterfair 2023 VOLGEBOEKT

Met optredens, modeshows, heel veel shops,  feestmaandinspiratie en creatieve workshops kan je samen met vriendinnen, je moeder en/of zus een hele dag genieten. 

€ 53,- p.p.

Datum: 24 november t/m 30 november 2023

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen, Meppel

Kerstcadeau
Country & Christmasfair Slot Zeist

Op de Country & Christmasfair bij Slot Zeist vind je lieflijke kerstcadeaus, exclusieve lifestyle artikelen en smakelijke en gelukzalige delicatessen!

 

€ 52,50 p.p.

Datum: 24 november 2023

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel

busreis-kerstmarkt-osnabruck-lanting-reizen
Kerstmarkt Osnabrück

Ga met Lanting Reizen naar de kerstmarkt in Osnabrück! Deze kerstmarkt behoort namelijk tot een van de mooiste kerstmarkten van Noord Duitsland!

€ 29,50 p.p.

Datums: 2 december en 15 december 2023

Opstapplaatsen: Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen

Pretty Woman
foto: William Rutten

Pretty Woman

De meest geliefde romantische komedie van Hollywood komt nu als musical naar Nederland. 

Gebaseerd op de iconische film uit de jaren ’90 met Julia Roberts en Richard Gere. Geniet van de glitter en glamour met als decor de straten van Hollywood in een verhaal vol romantiek en humor.

 

€ 109,00 p.p.

Datum: 25 november 2023

Opstapplaatsen: Groningen, Assen, Beilen, Hoogeveen, Meppel en Zwolle

pexels-pixabay-33109
Najaarsverrassingstocht

In oktober 2023 staat weer een Najaarsverrassingstocht gepland! Waar we heen gaan vertellen we niet, maar zoals altijd is het weer een compleet verzorgde dag met koffie en gebak, een lunchbuffet en een diner. 

€ 99,50 p.p.

Datum: 26 oktober 2023

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel

Minicruise Newcastle

Wil jij een weekendje weg en de kerstsfeer in Newcastle proeven? Dan is deze reis echt iets voor jou, we overnachten 2 nachten aan boord en hebben ook de diners en ontbijt voor jou geregeld.

€ 195,00 p.p.

Datum: 24 t/m 26 november 2023

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel.

Fietsen herfst
Dagje Amsterdam incl. fietstour

Wil jij Amsterdam eens niet vanaf de grachten leren kennen maar op de fiets? Dan hebben wij dé perfecte dagtocht voor jou.

Onder de enthousiaste leiding van een gids ontdek je in een 2-uur durende fietstour de highlights van onze hoofdstad.

€ 80,- p.p.

Datums: 4 november 2023

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel

Dagtocht Den Bosch

Laat jij je eens verrassen met een leuke stedentrip naar Den Bosch. Lanting Reizen neemt jou mee vanuit Drenthe naar deze leuke Brabantse (hoofd-)stad.

€ 99,50 p.p.

Datum: 24 oktober 2023

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel

Soldaat van Oranje de Musical

Soldaat van Oranje de Musical. Wij gaan er heen met de bus! Een indrukwekkend verhaal van één van de grootste verzetsstrijders uit de vaderlandse geschiedenis. Ga je met ons mee naar deze geweldige musical? Geef je dan snel op. 

€ 135,- p.p.

Datum: 15 oktober 2023

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel.

5-Daagse Najaarsreis - Oberfell

In samenwerking met stichting ZVCL organiseren wij een 5-daagse busreis in herfst- en kerstsfeer rondom de Moezel in Duitsland.

Dagelijks maken we leuke uitstapjes in de omgeving. We overnachten op basis van all inclusive in Hotel Zur Krone in Oberfell.

Datum: 22 t/m 26 november 2023

Opstapplaatsen: Coevorden, Hoogeveen en Arnhem.

Libelle Zomerweek 2023

Tijd om de zonnebril op te zetten, want van 11 tot en met 17 mei is het weer tijd voor de Libelle Zomerweek! Jij bent weer van harte uitgenodigd. Ga je met de Bus van Lanting Reizen mee?

 

€ 53,- p.p.

Datum: 11 t/m 17 mei 2023

Opstapplaatsen: Emmen, Klazienaveen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel

Musical De Tocht

‘It giet oan’!

De Tocht vertelt het verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. In een speciaal voor dit spektakel gebouwde theater met een ijsvloer van 2.000 m2 doe je een ervaring op om nooit te vergeten!

€ 120,00 p.p.

Datum: 8 december 2023

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel.

Zomerverrassingstocht

In juli 2023 staat er een  Zomerverrassingstocht gepland! Waar we heen gaan vertellen we niet, maar zoals altijd is het weer een compleet verzorgde dag met koffie en krentewegge, lunch en diner. 

€ 99,50 p.p.

Datum: 27 juli 2023

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum en Hoogeveen

Dagtocht Borkum

Ga een dag mee met Lanting Reizen naar Borkum! Het eerste Duitse Waddeneiland oostelijk van Schiermonnikoog. Het is een heerlijke dag vertoeven op dit veelzijdige eiland!

€ 90,- p.p.

Datums: 15 juli 2023

Opstapplaatsen: Hoogeveen, Wachtum, Klazienaveen en Emmen

Naar de Formule1 in Oostenrijk!

Ga met onze partner in een Lanting Reizen bus naar de Formule1 in Oostenrijk! 5 dagen lang Formule1 plezier gegarandeerd. We linken je rechtstreeks door naar de website van onze partner, maar wij rijden deze rit met onze Lanting Reizen chauffeur.Datum: 29 juni t/m 3 juli 2023
1130_1000x670
Kerstmarkt Düsseldorf

Ga je mee naar de kerstmarkt in Düsseldorf?De markt is gevuld met de geur van amandelen en warme glühwein. Al jaren is dit een geliefde bestemming!

€37,50 p.p.

Datums: 10 en 16 december 2022

Opstapplaatsen: Hoogeveen, Wachtum, Emmen en Klazienaveen

Disney's AIDA

De met Grammy en Tony Awards bekroonde muziek in AIDA behoort tot de meest iconische uit de musicalhistorie. Ga met de bus van Lanting Reizen naar Disney’s AIDA en laat je verrassen! 

€ 145,- p.p.

Datum: 10 juni 2023

Opstapplaatsen: Klazienaveen, Emmen, Wachtum, Hoogeveen en Meppel.

Veelgestelde vragen bij deelname aan een Dagtocht

Hoe weet ik of een dagtocht doorgaat?

Wij streven er naar om elke dagtocht door te laten gaan. Of een dagtocht doorgaat, hangt echter af van het aantal aanmeldingen. Lanting Reizen werkt met een minimaal aantal benodigde deelnemers voor elke dagtocht. Wil je zeker weten dat je dagtocht doorgaat? Neem dan contact met ons op, wij proberen jouw vervolgens een indicatie te geven over de kans dat de dagtocht doorgaat.

Krijg ik mijn geld terug als een dagtocht niet doorgaat?

We doen ons uiterste best om te voorkomen dat een dagtocht geannuleerd moet worden, mocht dit echter gebeuren dan ontvang je zo snel mogelijk bericht van ons en wordt het geld waar je recht op hebt terugbetaald volgens de door jouw gekozen betaalwijze. 

Waar kan ik opstappen om deel te nemen aan een dagtocht?

Voor de dagtochten zijn er vaste opstapplaatsen vooraf opgesteld. Dit betekent dat het niet mogelijk is om ergens anders dan deze adressen op te stappen. Voor groepsdagtochten geldt dit echter niet. Hierbij wordt in overleg een opstapplaats of opstapplaatsen afgesproken voor het vervoer van de groep.

Kan ik mij telefonisch aanmelden voor een dagtocht?

Je kunt ons altijd bellen om je aan te melden voor een dagtocht, onze reisadviseurs vragen jouw vervolgens om de persoonlijke informatie die je anders in zou vullen bij een online aanmelding. Bel: 0528-233000

Over onze Dagtochten

Nummer #1 Dagtochten in Nederland

Lanting Reizen verzorgt al vele jaren dagtochten met de bus door heel Nederland. De opstapplaatsen van onze dagtochten bevinden zich veelal in Drenthe. De meest voorkomende dorpen en steden in Drenthe waar wij langs komen met de bus zijn: Hoogeveen, Wachtum, Emmen, Klazienaveen en Meppel. 

Groepsdagtochten

Wij bieden een leuk aantal groepsdagtochten. Lanting Reizen stemt de groepsdagtocht altijd volledig af op jouw specifieke wensen. Je kunt te alle tijden contact met ons opnemen om een reservering te maken, daarnaast geven wij jouw ook graag advies over groepsdagtochten met de bus.

Dagtochten Buitenland

Heb je een leuke dagtocht bestemming gezien binnen of buiten Europa en ben je benieuwd of Lanting Reizen jouw kan helpen met het busvervoer van deze dagtocht? Door de jaren heen heeft Lanting Reizen vele buitenlandse reizen gemaakt. Neem gerust contact met ons op, wij horen graag over jouw ideeën. 

Kerstmarkten

Lanting Reizen verzorgt ieder jaar dagtochten voor vele kerstmarkten binnen en buiten Nederland. Zo staan de kerstmarkten in Düsseldorf, Münster en Osnabrück ook voor dit jaar op de planning.

Waarom met Lanting Reizen op Dagtocht gaan?

bus huren schoolreisje

Een gezellige sfeer is gegarandeerd

Er heerst altijd een gezellige sfeer bij ons in de bus. Veel van onze dagtocht reizigers gaan al jarenlang met Lanting Reizen op pad. Kortom, iets wat je niet kan missen.

volledig verzorgd schoolreisje

De leukste dagtochten van Nederland

Lanting Reizen biedt al jaren dagtochten aan en is al op vele bestemmingen geweest. Weet je niet zeker of een dagtocht bij je past, neem dan contact met ons op. Wij informeren jou graag over hoe de dagtocht er inhoudelijk uitziet.

Bus huren schoolreisje

Vele opstapmogelijkheden in Drenthe

De dagtochten van Lanting Reizen vertrekken niet slechts vanaf één opstapplaats. De meeste dagtochten bevatten vier of meer opstapplaatsen gelegen in het zuiden van Drenthe. 

Meer weten over ons dagtochten aanbod?

Onze opstapplaatsen voor dagtochten
Emmen

Opstapplaats: Busparkeerplaats aan de Kerkhoflaan (T.h.v. tankstation)

Adres: 7811 HG, Kerkhoflaan, Emmen

Hoogeveen

Opstapplaatsen: Garage Lanting Reizen en NS station

Adres Garage Lanting Reizen: Stephensonstraat 8, 7903 AV, Hoogeveen

Adres NS station: 7901 AA, Hoogeveen

Klazienaveen

Opstapplaats: Praxis aan de Mizar

Adres: Mizar 6, 7891 VE, Klazienaveen

Wachtum

Opstapplaats: Carpoolplaats

Adres: Oosterhesselerweg, 7754 RJ, Wachtum

Emmer-compascuum

Opstapplaats: Schomaker

Adres: Oosterdiep Westzijde 1, 7881 GK, Emmer-compascuum

Meppel

Opstapplaats: NS station

Adres: 7941 HD, Meppel

''Chauffeurs van Lanting Reizen hebben ons vlot en veilig weer thuisgebracht na een toffe London excursie''
Matthijs Clasener