Apenheul

Busreis

Eén dag op excursie met luxe touringcar.

Nederland

Apeldoorn, Gelderland

Apenheul schoolreisje
Apenheul schoolreisje
Apenheul schoolreisje

Over Apenheul

Wil jij met je school een dagje naar de Apenheul? Dat is leuk en leerzaam. Tussen de loslopende apen ontdekken leerlingen hoeveel ze op apen lijken. Bovendien kunnen ze door het hele park klimmen, klauteren en slingeren. En het leuke is, vlak naast hen doen de apen precies hetzelfde!

Ideaal als schoolreis

Wanneer jij je schoolreis een educatief tintje wilt meegeven is de Apenheul een interessante bestemming voor jouw groep. Bij de educatieve lesprogramma’s wordt rekening gehouden met het curriculum, de kerndoelen, belevingswereld, voorkennis en leeftijd van de leerlingen.

Leerlingen worden nieuwsgierig gemaakt, er is ruimte voor verwondering en een inhoudelijk gesprek als het onderwerp zich daarvoor leent. De leerlingen maken niet alleen kennis met de verschillende apensoorten, maar ze leren ook de aap in zichzelf vinden en buiten hun eigen wereld kijken/denken.

Inbegrepen bij schoolreis

De schoolreis naar de Apenheul in Apeldoorn is al mogelijk vanaf € 23,95* per persoon. Dit is inclusief:

  • Vervoer per bus
  • Entree Apenheul

* Genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op jouw wensen.

Data & prijzen

Wil jij volledig ontzorgt worden? Dan regelt Lanting Reizen ook voor jou de entree en het arrangement voor deze dag. Deze schoolreis is al mogelijk vanaf € 23,95 per persoon. (begeleiders betalen hetzelfde tarief als de leerlingen).


Arrangementen
Deze schoolreis ook uit te breiden met een arrangement. De kosten voor de bus en het arrangement
bedragen:

  • Arrangement 1: Educatief lesprogramma, toeslag € 5,00 per persoon
  • Arrangement 2: Kindermenu snack, toeslag € 5,00 per persoon


Hoe werkt het?

  • Kies jouw gewenste activiteit.
  • Vul het offerteformulier in met je naam, voorkeursdatum en het aantal passagiers.
  • Je aanvraag wordt opgepakt door onze reisadviseurs van Lanting Reizen.
  • Binnen 2 werkdagen ontvang je per e-mail een offerte met alle informatie, prijzen en data.

Vrijblijvende offerte

Wil je een reisschema en vrijblijvende prijsberekening van één of meerdere activiteiten? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt binnen z.s.m. alle informatie van ons.

Offerte