Tina Turner Musical

Dagtocht

Naar de musical

€135,- p.p.

Busreis, 1e-rang plaatsen en een arrangement

Nederland

Beatrixtheater Utrecht

Nederland

Beatrixtheater Utrecht

€135,- p.p.

Busreis, 1e-rang plaatsen en een arrangement

Dagtocht musical Tina Turner

De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft gestart.

Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere artiest ook.

 

In TINA hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’en ‘The Best’. De musical is geschreven door Olivier Award winaar Katori Hall en wordt geregisseerd door de internationaal geprezen Phyllida Lloyd.

Alle hits van Tina Turner

Uiteraard komen alle bekende hits van Tina Turner voorbij in TINA – De Tina Turner Musical. Indien de nummers dienend zijn om het verhaal te vertellen worden ze in een Nederlandse vertaling gezongen. De nummers die als concert/optreden gebracht worden, worden in het Engels gezongen.

Met de bus naar Tina Turner de musical

Ga jij mee met de bus naar Tina Turner de Musical?

 

De dagtocht is inclusief:

  •  Busvervoer 
  • 1e-rang zitplaatsen
  • Ontvangst met koffie/thee en een zoete snack 
  • Pauzeverzorging met bier, wijn, fris en een hapje
  • Gereserveerde garderobe
  • Ontvangst en begeleiding gedurende de hele avond door gastvrouw/heer

Opgaveformulier