Dagtocht naar Borkum

Groepsdagtocht

Alleen te boeken met een groep

Busreis

Op stap met een luxe touringcar.

Duitsland

Borkum

Duitsland

Dagtocht naar Borkum

Groepsdagtocht

Alleen te boeken met een groep​

Dagtocht Borkum
Dagtocht Borkum
Dagtocht Borkum

Dagtocht Borkum, waddeneiland van Duitsland

Zin in een trip naar een waddeneiland, maar niet in eigen land? Ga dan eens naar Borkum, het eerste Duitse waddeneiland oostelijk van Schiermonnikoog.

Borkum staat bekend als een gewaardeerde badplaats met geneeskrachtige bronnen. Naast de diverse kuuroorden heeft het eiland nog veel meer te bieden. Prachtige natuur, een gezond klimaat, strand, zeehonden, aantrekkelijke eilandstadjes, een gezellige boulevard en een veelzijdig cultureel aanbod. Ontdek tijdens deze dagtocht ook zelf eens dit eiland.

Veerboot

Jouw groep wordt door onze chauffeur opgehaald op de door jou gekozen opstapplek dan rijden we naar de Eemshaven. Hier aangekomen gaan we aan boord van de veerboot waar jullie worden ontvangen met een kop koffie en gebak (in het restaurant van de boot). De overtocht naar Borkum duurt een klein uur en tijdens de bootreis kunt u heerlijk uitwaaien op het zonnedek.

Op Borkum

Bij aankomst staat een (stoom) treintje klaar, deze brengt jullie naar het centrum van Borkum. Als je uitstapt wandel je meteen de fietsverhuur binnen waar de fietsen voor jullie klaar staan. Iedereen deelt zelf zijn/haar dag in, je krijgt een plattegrond van het eiland mee en hierop vindt je de highlights van het eiland. De natuurgebieden “Greune Stee”, “Ostland” en “Waterdelle” zijn plaatsen die u zeker gezien moet hebben.

Einde van de dag

Inbegrepen in de dagtocht naar Borkum

  • Busreis vanaf opstartplaats en uitstappunt.
  • Huurfiets.
  • Koffie en gebak op de boot.
  • Toegang boot en stoomtrein.
  • 3-ganger diner.