Dagtocht Chocolade- en Koffiehuis Magdalena Gelderland

Groepsdagtocht

Alleen te boeken met een groep

Busreis

Op stap met een luxe touringcar.

Nederland

Gelderland.

Nederland

Chocolade- en koffiehuis Magdalena, Ludgerus kerk, Bronkhorst.

Groepsdagtocht

Alleen te boeken met een groep

Bonbons excursie

Excursie

Prachtig in het bos bij Vierakker ligt Chocolade- en Koffiehuis Magdalena, naast de mooiste kerk van Gelderland volgens velen. Hier maken Michael en Magdaleen met hun team chocolade, arretjescake en schenken ze koffie…

Het sfeervolle pand bestaat uit een koffieschenkerij met een mooi terras en een chocoladewinkel. In het chocolade-atelier worden de bonbons nog echt handgemaakt. Tussen de middag kan er een lunch worden aangeboden met heerlijke streekproducten.

Mooiste kerk van Gelderland

Na de excursie gaat u te voet naar de naastgelegen kerk met bijbehorende Ludgerus belevingstuin. Dit is maar 200 meter lopen en het pad ernaar toe begint naast het koffiehuis.

Kleinste stadje van Nederland

Vervolgens rijden we naar Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Een mooi stadje dat dan weer wel. Middelpunt is de kerk die je vanuit alle hoeken van het dorpje kunt zien. Binnenin is het een typische Nederlandse kerk zonder veel opsmuk. Rondom de kerk staan de ouderwetse huisjes en voormalig stadsboerderijen, opgetrokken uit baksteen met versierde gevels. Geen enkel exemplaar is gelijk en de meeste zijn erg fotogeniek.

 

De dag kan worden afgesloten met een buffet of een diner.

Inbegrepen in groepsdagreis

  • Busreis vanaf opstartplaats en uitstappunt.
  • Entree chocolade- en koffiehuis.
  • Koffie, thee of frisdrank en een handgemaakte bonbon
  • Toegang kerk.
  • Optioneel: Buffet of diner met 2 drankjes.