Disney's Aladdin

Dagtocht

Naar de musical

Busreis

Op stap met een luxe touringcar.

Nederland

AFAS Circustheater Scheveningen

Nederland

AFAS Circustheater Scheveningen

€ 135,-

Prijs per persoon

Dagtocht musical

Ben jij klaar voor het wereldberoemde verhaal uit Duizend-en-één-nacht? Ga dan met Lanting Reizen mee naar Disney’s Aladdin in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

 

De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Yasmin is al jaren een daverend succes in internationale theaters. Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effectes die de harten gaat stel van jou.

 

Spring op het vliegende tapijt en ga mee met Aladdin op avontuur in een heel nieuwe wereld. Het wordt een rit om nooit te vergeten. In een duizelingwekkend tempo word je meegenomen in het overweldigende verhaal over romantiek, vriendschap en verraad.

Goed om te weten

Wist jij dat:

  • Er in de set en 350 kostuums miljoenen Swarovski kristellen zitten?
  • Bij ‘Prince Ali’ de dansers ieder 4 kostuums dragen, wat zorgt voor 108 ‘snelle verkledingen’ in 3,5 minuut?
  • ‘A Whole New World’ het eerste en enige lied uit een Disney animatiefilm is dat bovenaan in de Bilboard Top 100 stond?

LET OP! Wegens de aard van de voorstelling dien je uiterlijk een kwartier voor aanvang van de voorstelling in het theater aanwezig te zijn. Vijf minuten voor aanvang worden de deuren van de zaal namelijk gesloten en is er slechts beperkt toegang.