Op de koffie bij boerin Agnes

Groepsdagtocht

Alleen te boeken met een groep

Busreis

Op stap met een luxe touringcar.

Nederland

Gasselternijveen

Nederland

Gasselternijveen

Groepsdagtocht

Alleen te boeken met een groep​

Dagtocht agnes
Dagtocht agnes
Dagtocht agnes

Dagtocht Rosinkhof

Boerin Agnes, bekend van het televisieprogramma Boer zoekt vrouw, heeft onlangs samen met haar gezin de Rosinkhof overgenomen en doet u graag kennismaken met haar boerderij waar niet alleen vee wordt gehouden maar ook room advocaat wordt gemaakt.

 

Agnes ontvangt u met koffie en wat lekkers waarna u een korte presentatie krijgt, gevolgd door een rondleiding op de boerderij. Niemand zal u zo enthousiast over het boeren leven kunnen vertellen en haar belevenissen tijdens de tv opnames en het leven als bekende Nederlander. De lunch gebruiken we bij één van de bekende restaurants in Duitsland, bekend om de uitgebreide Duitse koffietafel. 

Na de middag

Na de middag keren we weer terug naar eigen land. In de voormalige Klokkengieterij van Heiligerlee is tegenwoordig een heel leuk museum gevestigd waar klokken klinken. In een leuke film kunt u zien hoe vroeger de klokken gegoten werden en u een gietdemonstratie krijgt waarbij een tinnen klokje wordt gegoten. Na de excursie is het tijd om naar huis te gaan maar niet met een lege maag! Onderweg geniet u nog van een heerlijk driegangendiner.  

 

Alles is gelijkvloers, dus goed geschikt voor rollators en rolstoelen. Er is een invalidentoilet aanwezig.

Inbegrepen in groepsdagreis

  • Busreis vanaf opstartplaats en uitstappunt.
  • Koffie met wat lekkers
  • Rondleiding boerderij
  • Lunch 
  • Entree Klokkengieterij van Heiligerlee
  • Driegangen diner