Wildlands Adventure Zoo Emmen

Busreis

Eén dag op excursie met luxe touringcar.

Nederland

Emmen, Drenthe

Schoolreisje Wildlands
Schoolreisje Wildlands
Schoolreisje Wildlands

Over Wildlands Adventure Zoo Emmen

Een wereldexpeditie maken in één dag? Het kan in Wildlands Adventure Zoo Emmen! Je reist samen met je klasgenoten – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne. Als echte globetrotter ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren, maak je een trucksafari, een arctische 4D-ride en een spannende jungle-boottocht. Je doet onderzoek naar delft goud, bezoekt een Dogon-dorp en leert alles over wildlife- en natuurbehoud.

Ideaal als schoolreis

Wandel door de boomtoppen in het tropische oerwoud terwijl je de ringstaartmaki’s en de olifanten bespiedt. Vind jezelf ineens terug tussen de zebra’s en de leeuwen, sta neus aan neus met ijsberen onder water en ontdek de pinguïns. Zoek naar goud in de zinderende zon of maak een spannende reis boven én onder het ijs in het 4D-onderzoeksvoertuig.

Met de klas naar Wildlands is niet zomaar een schoolreis: het is een expeditie over de wereld. Actief, leerzaam en leuk! Om jouw schoolreis een extra educatief tintje mee te geven, boek je een ontdekkingstocht bij.

Inbegrepen bij schoolreis

De schoolreis naar Wildlands Adventure Zoo is al mogelijk vanaf € 20,95* per persoon (1 begeleider op 10 leerlingen heeft gratis toegang). Dit is inclusief:

  • Vervoer per bus
  • Entree Wildlands Adventure Zoo

* Genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op jouw wensen.

Data & prijzen

Wil jij volledig ontzorgt worden? Dan regelt Lanting Reizen ook voor jou de entree en het arrangement voor deze dag. Deze schoolreis is al mogelijk vanaf € 20,95 per persoon. (1 begeleider op 10 leerlingen heeft gratis toegang).


Arrangementen
Deze schoolreis ook uit te breiden met een arrangement. De extra kosten voor het arrangement
bedragen:

  • Snackmenu: Patat met saus, snack naar keuze (kroket of frikandel), snackgroente en limonade, toeslag €4,25 per persoon
  • Begeleidersarrangement: Onbeperkt koffie/thee en een punt appelgebak, toeslag €7,50 per persoon 
  • Ontdekkingstocht (voor iedere groep een eigen niveau), toeslag €1,- per persoon

 

Hoe werkt het?

  • Kies jouw gewenste activiteit.
  • Vul het offerteformulier in met je naam, voorkeursdatum en het aantal passagiers.
  • Je aanvraag wordt opgepakt door onze reisadviseurs van Lanting Reizen.
  • Binnen 2 werkdagen ontvang je per e-mail een offerte met alle informatie, prijzen en data.

Vrijblijvende offerte

Wil je een reisschema en vrijblijvende prijsberekening van één of meerdere activiteiten? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt binnen z.s.m. alle informatie van ons.

Offerte