The Bodyguard Musical

20-05-2023

The Bodyguard Musical

€135,- p.p.

Busreis en 1e-rang plaatsen

Nederland

Beatrix Theater Utrecht

Nederland

Beatrix Theater Utrecht

€135,- p.p.

Busreis en 1e-rang plaatsen

Met de bus naar The Bodyguard

Wanna dance with somebody? We hebben goed nieuws voor je! The Bodyguard keert voor slechts vijf maanden terug in het Beatrix Theater Utrecht. Heb je deze musical nog niet gezien? Dan krijg je nu tóch nog de kans om deze theatersensatie te beleven, die eerder al 850.000 bezoekers trok.

 

Pure verleiding en spanning
Voel de spanning en de verleiding in The Bodyguard. Musical, popconcert, thriller en love story in één. Met alle grote hits van Whitney Houston, zoals ‘I Wanna Dance With Somebody’ en ‘I Will Always Love You’.

Het verhaal van The Bodyguard

The Bodyguard vertelt het verhaal van superster Rachel Marron die bedreigd wordt door een stalker. Frank Farmer, voormalig CIA-agent, wordt ingehuurd om Rachel te beveiligen, maar daar moet zij aanvankelijk weinig van weten. Ze is niet blij met de e continue aanwezigheid van Frank. Ondanks de woede en het liefdesverdriet van de zangeres doet Frank er alles aan haar en haar zoon te beschermen. Wanneer de stalker Rachels zus vermoordt omdat hij hen verwisselt, doet hij nog één laatste poging voor een aanslag op Rachel. Lukt het Frank om het leven van de vrouw van wie hij is gaan houden te redden?

Met Lanting Reizen naar The Bodyguard

Ga jij mee met de bus naar The Bodyguard Musical?

De dagtocht is inclusief:

  •  Busvervoer 
  • 1e-rang zitplaatsen
Start van de musical: 15.00 uur
Einde van de musical: 17.45 uur 
 
Een halfuur na afloop van de musical vertrekken we weer huiswaarts, maar eerst maken we een stop van 45 minuten aan de snelweg, ter hoogte van Amersfoort. Hier kunt u op eigen gelegenheid wat gaan eten. 

Opstapplaatsen

Opstapplaatsen:

  • Klazienaveen
  • Emmen
  • Wachtum
  • Hoogeveen
  • Meppel

Opgaveformulier