Grease

Dagtocht

Naar de musical

€87,- p.p.

Busreis en 1e-rang plaatsen

Nederland

Martiniplaza Groningen

Nederland

Martiniplaza Groningen

€87,- p.p.

Busreis en 1e-rang plaatsen

Dagtocht naar de Musical Grease

Het is een van de langstlopende musicals ooit op Broadway. De musical Grease werd in ons land een begrip door de film die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. Om die verjaardag te vieren komt er volgend seizoen een nieuwe versie van deze feelgood musical naar Martiniplaza Theater. Het wordt een  feest voor jong en oud met een cast van 24 talenten, een live orkest en natuurlijk alle hits.

Een bekend verhaal

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde

 

Grease staat garant voor een avond topamusement met lekkere humor en sprankelende dansen. Deze show wil je niet missen en wil je als publiek in het theater live beleven onder het motto: Grease – Let’s go together!

Met Lanting Reizen naar Grease

Wij kunnen niet wachten! Ga jij met ons met de bus naar Grease?

 

De dagtocht is inclusief:

  •  Busvervoer 
  • 1e-rang zitplaatsen

Opgaveformulier