Newcastle winter

€ 97,50

Drie-daagse Minicruise Newcastle

Rond kerst naar Newcastle? Deze Engelse stad is dé bestemming voor een weekendje weg! Newcastle is een gezellige, typische Engelse stad met super veel leuke restaurants en een geweldige stad om te shoppen. In Newcastle is alles op loopafstand. Wandel door de straten en bekijk de vele historische gebouwen. Een toffe plek om te shoppen is High Bridge Street met kleine boetiekjes en leuke vintage winkels. Lanting Reizen vervoert u per luxe touringcar naar en van de havens. Aan boord van de cruiseferry hebben wij voor u de overnachting met ontbijt geregeld.

Datum:

Opstapplaats en tijd:

Aantal personen:

 

Op de ochtend van uw weekendje weg stapt u in, in een luxe touringcar van Lanting Reizen. Rond de middag arriveren we in Volendam, hier krijgt u ruimschoots de tijd om te lunchen en het vissersdorp te ontdekken. Halverwege de middag stapt u weer in de touringcar en brengt de chauffeur u naar de haven van IJmuiden, hier gaat u aan boord van een luxe cruiseferry. Aan boord verblijf je twee overnachtingen in jouw eigen hut.

Begin de avond ontspannen met een diner in één van de twee restaurants aan boord (diner is niet inbegrepen). Drink een drankje buiten op het dek en geniet van een prachtige zonsondergang. Naar het casino, de bioscoop of bezoek één van de bars, dit alles behoort tot de mogelijkheden aan boord. Na de overnachting is er voor u een vroeg ontbijt gereserveerd. Om ca. 09.30 uur gaan we van boord en brengt onze touringcar u naar de levendige stad Newcastle. Ontdek de vele winkels, leuke straatjes, interessante musea en de gezellige pubs van Newcastle. In het centrum vind je ook een gezellige internationale kerstmarkt en een traditionele kerstmarkt. Vergelijkbaar met een foodmarkt waarbij je allerlei lekkere Europese maar ook lokale Britse specialiteiten kunt proeven afgewisseld met unieke kerstcadeau's.
 
Aan het begin van de avond vaart het schip weer af richting Nederland. Aan boord kunt u weer gebruik maken van alle faciliteiten en u meert de volgende ochtend, na het ontbijtbuffet, uitgerust in de haven van IJmuiden aan. Na het ontschepen brengt onze luxe touringcar u naar de hoofdstad, Amsterdam, waar u tot halverwege de middag vrije tijd krijgt. Daarna brengt de chauffeur u terug naar uw opstapplaats.
Opstapplaats:                                    Opstaplocatie:                                   Opstaptijd:              
     
Klazienaveen Praxis aan de Mizar 08.45 uur
Emmen Fletcher Hotel, busparkeerplaats Kerhoflaan (t.h.v. tankstation)           09.00 uur
Wachtum Carpoolplaats 09.15 uur
Hoogeveen Garage Lanting-Reizen, Stephensonstraat 8 09.35 uur
Meppel NS-Station 10.00 uur

De kosten voor deze reis bedragen: € 97,50 p.p.

De kosten voor deze reis zijn inclusief:
- vervoer per luxe touringcar
- 2 overnachtingen inclusief ontbijtbuffet in een 2-persoons binnenhut met stapelbed
 
~ Heeft u liever een 2-persoons zeezichthut met stapelbed dan zijn de meerkosten € 5,00 p.p.
~ Heeft u liever een 2-persoons binnenhut met benedenbedden dan zijn de meerkosten € 10,00 p.p.
 
De kosten voor deze reis zijn exclusief:
- uitgaven van persoonlijke aard
- eventuele diners
- 1-persoonshut toeslag € 20,00 p.p.
- reis- en ongevallenverzekering en annuleringsverzekering € 14,50 p.p.