Berlin_aanbevolen LEES VERDER

Vier-daagse kerstreis Berlijn

Berlijn in kerstsfeer is niet over te slaan als kerststad, de stad is sprookjesachtig verlicht. Natuurlijk kunt u in vier dagen tijd niet alles zien, meer wel veel. Zeker omdat wij u, onder leiding van een deskundige gids, een uitgebreide stadsexcursie aanbieden. Op de meer dan 50 traditionele kerstmarkten wordt u vast en zeker enthousiast van de culturele evenementen, oneindig gevarieerde winkelmogelijkheden en uitzonderlijke winterhighlights.

Flixbus

Veiligheid en comfort, dat zijn de pijlers van Flixbus, een van de nieuwste busbedrijven in Duitsland met een netwerk van lange afstandroutes. Vanuit Lanting Reizen zijn we de samenwerking aangegaan en hebben inmiddels een aantal lijnen en bestemmingen in ons portfolio.

Reizen met Flixbus is extra aantrekkelijk door de lage prijzen. Ook benieuwd waar jij voordelig en comfortabel naar toe kunt reizen? Bij Fahrplan & Haltestellen vind je het reisschema en de opstappunten.
FlixBus_Haltestelle_15.09.14

Wat kun je verwachten?

Je buskaartje koop je online via het onderstaande formulier, wat je garantie geeft op een comfortabele plaats in de bus. Trek tijdens de reis? Aan boord zijn voordelige snacks en dranken verkrijgbaar. Dankzij de gratis Wi-Fi surf je gewoon verder. Geen zorgen over lege accu’s, door de extra stopcontacten in de bus is de batterij van je laptop, tablet of telefoon nooit leeg.

Met ruim 5.000 verbindingen brengt Flixbus je naar elke gewenste bestemming! Kijk snel naar de mogelijkheden van reizen met Flixbus.