Huishoudbeurs2_aanbevolen LEES VERDER

Huishoudbeurs

Al jaren vaste prik, de Huishoudbeurs! Alles over mode, wonen, verzorging, vrije tijd en culinair vind je op deze beurs. Natuurlijk geeft je entreekaart ook toegang voor de Negenmaandenbeurs (22 t/m 26 februari 2017). Ook dit jaar is de Pasar Colors Festival waar je kennis maakt met de Aziatische cultuur!

Stelvio_marathon_aanbevolen LEES VERDER

5-Daagse reis Stelvio Marathon

In samenwerking met Runnersworld Hoogeveen een onvergetelijk hardloop-avontuur op de tweede hoogste bergpas van Europa meemaken? De uitzichten zijn ongekend mooi, de omgeving gaat van groen naar onherbergzaam en onderweg passeer je 34 haarspeldbochten naar de 2.757 meter hoge top. De Stelvio Marathon begint in Prad am Stilfersjoch (915 m.) en voert u langs het middeleeuwse stadje Glurns (907 m.), daarna door karakteristieke dorpen op de hellingen van het Nationaal Park Stelvio richting de top. Run to the Magic Pass

Keukenhof_aanbevolen LEES VERDER

Keukenhof

In 1949 nam de toenmalige burgemeester van Lisse, Mr. W.J.H. Lambooy, samen met een tiental vooraanstaande bloembolkwekers het initiatief voor een jaarlijks terugkerende bloemententoonstelling in de openlucht. Al snel lieten ze hun oog vallen op Landgoed Keukenhof. Inmiddels is het aantal deelnemende bollenbedrijven van tien naar ruim 90 gegroeid, maar het karakter is onveranderd. Elk jaar worden de allerbeste en allermooiste bolbloemen van Nederland in de Keukenhof tentoongesteld. Ga ook met de bus naar de Keukenhof!

Welkom op de website van Lanting Reizen

Lanting Reizen is een (h)echt familie bedrijf sinds 1939. Sinds jaar en dag zijn onze touringcars op pad in Nederland en Europa. Wij verhuren touringcars, verzorgen dagtochten en maken meerdaagse reizen. Maar we kunnen meer, veel meer. Op reisgebied laten we uw wens in vervulling gaan. Van een transfer tot een compleet verzorgde reis. In binnen- en buitenland, voor elke doelgroep. Wilt u een bus huren? Vraag dan een offerte aan!

Wagenpark

Lanting reizen heeft een divers wagenpark. We hebben touringcars van 13 tot 85 personen en zijn in staat om zeer grote groepen in één keer te vervoeren. Alles valt en staat met een juiste planning en goede afspraken. Uw eigen reis plannen? U kunt terecht bij onze reisadviseurs om uw ideeën zo goed mogelijk uit te voeren.

Vertrouwd op weg

Zekerheid is wat wij bieden. Zekerheid over een geslaagde reis. Gaat het om een schoolreis, meerdaagse reis, verzorgde dagtocht voor uw reisvereniging, bedrijfsexcursie of een personeelsfeest? We kunnen het allemaal voor u regelen! Heeft u een complete reis of enkel busvervoer nodig? Dat kan ook. Vraag onze ervaren reisadviseurs, zij zullen zo snel mogelijk een passende offerte voor u verzorgen.