Kerstmarkt_antwerpen_aanbevolen LEES VERDER

Kerstmarkt Antwerpen

Niet alleen Duitsland heeft de mooiste kerstmarkten. Ook Antwerpen staat al jaren in de boeken als een van de mooiste. Het centrum van Antwerpen is omgetoverd tot een grote kerstmarkt. Terwijl de dagen korter worden en het buiten lekker koud is, staan de Kerstspulletjes, gl├╝hwein en braadworsten al te wachten in Antwerpen. Heerlijk, die kerstperiode.

Soldaat_aanbevolen LEES VERDER

Musical Soldaat van Oranje

Nieuwe datum: 1 maart 2015. Wegens veel vraag opnieuw aangeboden: de musical Soldaat van Oranje! De musical is gebaseerd op het gelijknamige autobiografische boek van Erik van Hazelhoff Roelfzema. Soldaat van Oranje vertelt het verhaal van een groep vrienden die allemaal op hun eigen manier de Tweede Wereldoorlog proberen door te komen.

Kerstmarkt_oldenburg_aanbevolen LEES VERDER

Kerstmarkt Oldenburg (verzorgd)

Een kleine stad met ruim 125 blokhutten, in stijl gedecoreerde stands en veel groen, dat vinden we in de weken voor de kerst op de Lambertimarkt in Oldenburg. Deze kerstmarkt is vernoemd naar St.Lambertus, evenals de protestante kerk, die gelegen is aan het plein waar de markt wordt gehouden. De oude binnenstad van Oldenburg, met de oudste voetgangerszone van Duitsland, is voor iedereen een waar winkelparadijs. Speciaal voor deze reis hebben we koffie met gebak en een diner geregeld!

Welkom op de website van Lanting Reizen

Lanting Reizen is een (h)echt familie bedrijf sinds 1939. Sinds jaar en dag zijn onze touringcars op pad in Nederland en Europa. Wij verhuren touringcars, verzorgen dagtochten en maken meerdaagse reizen. Maar we kunnen meer, veel meer. Op reisgebied laten we uw wens in vervulling gaan. Van een transfer tot een compleet verzorgde reis. In binnen- en buitenland, voor elke doelgroep. Wilt u een bus huren? Vraag dan een offerte aan!

Lanting reizen heeft een divers wagenpark. We hebben touringcars van 13 tot 85 personen en zijn in staat om zeer grote groepen in één keer te vervoeren. Alles valt en staat met een juiste planning en goede afspraken. Uw eigen reis plannen? U kunt terecht bij onze reisadviseurs om uw ideeën zo goed mogelijk uit te voeren.

Zekerheid is wat wij bieden. Zekerheid over een geslaagde reis. Gaat het om een schoolreis, meerdaagse reis, verzorgde dagtocht voor uw reisvereniging, bedrijfsexcursie of een personeelsfeest? We kunnen het allemaal voor u regelen! Heeft u een complete reis of enkel busvervoer nodig? Dat kan ook. Vraag onze ervaren reisadviseurs, zij zullen zo snel mogelijk een passende offerte voor u verzorgen.