Mwf-logo-2016-c20-239p-def_aanbevolen LEES VERDER

Margriet Winter Festival

Een bezoek aan Margriet Winter Festival is een heerlijk dagje uit om helemaal in de sfeer van de feestdagen en wintermaanden te komen. De Jaarbeurs zal omgetoverd worden tot een Winter Wonderland waar jij je helemaal kan uitleven. Workshops, modeshows, proeverijen, kookdemonstraties, spetterende optredens van artiesten, ontmoetingen met auteurs, Margriet columnisten en -coryfee├źn, inspiratie opdoen en natuurlijk heel veel kerstshoppen. Het kan allemaal tijdens Margriet Winter Festival!

Welkom op de website van Lanting Reizen

Lanting Reizen is een (h)echt familie bedrijf sinds 1939. Sinds jaar en dag zijn onze touringcars op pad in Nederland en Europa. Wij verhuren touringcars, verzorgen dagtochten en maken meerdaagse reizen. Maar we kunnen meer, veel meer. Op reisgebied laten we uw wens in vervulling gaan. Van een transfer tot een compleet verzorgde reis. In binnen- en buitenland, voor elke doelgroep. Wilt u een bus huren? Vraag dan een offerte aan!

Wagenpark

Lanting reizen heeft een divers wagenpark. We hebben touringcars van 13 tot 85 personen en zijn in staat om zeer grote groepen in één keer te vervoeren. Alles valt en staat met een juiste planning en goede afspraken. Uw eigen reis plannen? U kunt terecht bij onze reisadviseurs om uw ideeën zo goed mogelijk uit te voeren.

Vertrouwd op weg

Zekerheid is wat wij bieden. Zekerheid over een geslaagde reis. Gaat het om een schoolreis, meerdaagse reis, verzorgde dagtocht voor uw reisvereniging, bedrijfsexcursie of een personeelsfeest? We kunnen het allemaal voor u regelen! Heeft u een complete reis of enkel busvervoer nodig? Dat kan ook. Vraag onze ervaren reisadviseurs, zij zullen zo snel mogelijk een passende offerte voor u verzorgen.