Newcastlewinter600x300_aanbevolen LEES VERDER

Drie-daagse Minicruise Newcastle

Rond kerst naar Newcastle? Deze Engelse stad is dé bestemming voor een weekendje weg! Newcastle is een gezellige, typische Engelse stad met super veel leuke restaurants en een geweldige stad om te shoppen. In Newcastle is alles op loopafstand. Wandel door de straten en bekijk de vele historische gebouwen. Een toffe plek om te shoppen is High Bridge Street met kleine boetiekjes en leuke vintage winkels. Lanting Reizen vervoert u per luxe touringcar naar en van de havens. Aan boord van de cruiseferry hebben wij voor u de overnachting met ontbijt geregeld.

Welkom op de website van Lanting Reizen

Lanting Reizen is een (h)echt familie bedrijf sinds 1939. Sinds jaar en dag zijn onze touringcars op pad in Nederland en Europa. Wij verhuren touringcars, verzorgen dagtochten en maken meerdaagse reizen. Maar we kunnen meer, veel meer. Op reisgebied laten we uw wens in vervulling gaan. Van een transfer tot een compleet verzorgde reis. In binnen- en buitenland, voor elke doelgroep. Wilt u een bus huren? Vraag dan een offerte aan!

Wagenpark

Lanting reizen heeft een divers wagenpark. We hebben touringcars van 13 tot 85 personen en zijn in staat om zeer grote groepen in één keer te vervoeren. Alles valt en staat met een juiste planning en goede afspraken. Uw eigen reis plannen? U kunt terecht bij onze reisadviseurs om uw ideeën zo goed mogelijk uit te voeren.

Vertrouwd op weg

Zekerheid is wat wij bieden. Zekerheid over een geslaagde reis. Gaat het om een schoolreis, meerdaagse reis, verzorgde dagtocht voor uw reisvereniging, bedrijfsexcursie of een personeelsfeest? We kunnen het allemaal voor u regelen! Heeft u een complete reis of enkel busvervoer nodig? Dat kan ook. Vraag onze ervaren reisadviseurs, zij zullen zo snel mogelijk een passende offerte voor u verzorgen.

Privacy

Door gebruik te maken van onze website, formulieren en/of diensten gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.