Lzw_logo_2015_aanbevolen LEES VERDER

Libelle Zomerweek

19 mei: Alleen telefonisch reserveren. Fiesta del Sol is dit jaar het thema van de Libelle Zomerweek! Tapas proeven en Sangria drinken en de Bodega dansen op gitaarmuziek. Ga je mee?

Soldaatvanoranje_logo_aanbevolen LEES VERDER

Musical Soldaat van Oranje

4 juli, 25 oktober en 22 november 2015. Wegens veel vraag opnieuw aangeboden: de musical Soldaat van Oranje! De musical is gebaseerd op het gelijknamige autobiografische boek van Erik van Hazelhoff Roelfzema. Soldaat van Oranje vertelt het verhaal van een groep vrienden die allemaal op hun eigen manier de Tweede Wereldoorlog proberen door te komen.

Keukenhof_aanbevolen LEES VERDER

Keukenhof

Alleen telefonisch reserveren. In 1949 nam de toenmalige burgemeester van Lisse, Mr. W.J.H. Lambooy, samen met een tiental vooraanstaande bloembolkwekers het initiatief voor een jaarlijks terugkerende bloemententoonstelling in de openlucht. Al snel lieten ze hun oog vallen op Landgoed Keukenhof. Inmiddels is het aantal deelnemende bollenbedrijven van tien naar ruim 90 gegroeid, maar het karakter is onveranderd. Elk jaar worden de allerbeste en allermooiste bolbloemen van Nederland in de Keukenhof tentoongesteld. Ga ook met de bus naar de Keukenhof!

Welkom op de website van Lanting Reizen

Lanting Reizen is een (h)echt familie bedrijf sinds 1939. Sinds jaar en dag zijn onze touringcars op pad in Nederland en Europa. Wij verhuren touringcars, verzorgen dagtochten en maken meerdaagse reizen. Maar we kunnen meer, veel meer. Op reisgebied laten we uw wens in vervulling gaan. Van een transfer tot een compleet verzorgde reis. In binnen- en buitenland, voor elke doelgroep. Wilt u een bus huren? Vraag dan een offerte aan!

Wagenpark

Lanting reizen heeft een divers wagenpark. We hebben touringcars van 13 tot 85 personen en zijn in staat om zeer grote groepen in één keer te vervoeren. Alles valt en staat met een juiste planning en goede afspraken. Uw eigen reis plannen? U kunt terecht bij onze reisadviseurs om uw ideeën zo goed mogelijk uit te voeren.

Vertrouwd op weg

Zekerheid is wat wij bieden. Zekerheid over een geslaagde reis. Gaat het om een schoolreis, meerdaagse reis, verzorgde dagtocht voor uw reisvereniging, bedrijfsexcursie of een personeelsfeest? We kunnen het allemaal voor u regelen! Heeft u een complete reis of enkel busvervoer nodig? Dat kan ook. Vraag onze ervaren reisadviseurs, zij zullen zo snel mogelijk een passende offerte voor u verzorgen.