Lzw-2014_logo_sinaasappel_aanbevolen LEES VERDER

Libelle Zomerweek

12, 13 en 15 mei zijn vol. Dolche en Libella! Voetjes in het zand en onder een gestreepte parasol genieten van de lekkerste hapjes. Siciliƫ, dat gaan we beleven tijdens de 2014-editie van de Libelle Zomerweek.

Soldaat_aanbevolen LEES VERDER

Musical Soldaat van Oranje

Wegens annulering laatste kaarten beschikbaar voor 15 juni. Bel met Lanting Reizen! 7 september 2014 alleen telefonisch reserveren. Nieuwe datum: 2 november (matinee) Wegens veel vraag opnieuw aangeboden: de musical Soldaat van Oranje! De musical is gebaseerd op het gelijknamige autobiografische boek van Erik van Hazelhoff Roelfzema. Soldaat van Oranje vertelt het verhaal van een groep vrienden die allemaal op hun eigen manier de Tweede Wereldoorlog proberen door te komen.

Keukenhof_aanbevolen LEES VERDER

Keukenhof

In 1949 nam de toenmalige burgemeester van Lisse, Mr. W.J.H. Lambooy, samen met een tiental vooraanstaande bloembolkwekers het initiatief voor een jaarlijks terugkerende bloemententoonstelling in de openlucht. Al snel lieten ze hun oog vallen op Landgoed Keukenhof. Inmiddels is het aantal deelnemende bollenbedrijven van tien naar ruim 90 gegroeid, maar het karakter is onveranderd. Elk jaar worden de allerbeste en allermooiste bolbloemen van Nederland in de Keukenhof tentoongesteld.

Welkom op de website van Lanting Reizen

Lanting Reizen is een (h)echt familie bedrijf sinds 1939. Sinds jaar en dag zijn onze touringcars op pad in Nederland en Europa. Wij verhuren touringcars, verzorgen dagtochten en maken meerdaagse reizen. Maar we kunnen meer, veel meer. Op reisgebied laten we uw wens in vervulling gaan. Van een transfer tot een compleet verzorgde reis. In binnen- en buitenland, voor elke doelgroep. Wilt u een bus huren? Vraag dan een offerte aan!

Lanting reizen heeft een divers wagenpark. We hebben touringcars van 13 tot 85 personen en zijn in staat om zeer grote groepen in één keer te vervoeren. Alles valt en staat met een juiste planning en goede afspraken. Uw eigen reis plannen? U kunt terecht bij onze reisadviseurs om uw ideeën zo goed mogelijk uit te voeren.

Zekerheid is wat wij bieden. Zekerheid over een geslaagde reis. Gaat het om een schoolreis, meerdaagse reis, verzorgde dagtocht voor uw reisvereniging, bedrijfsexcursie of een personeelsfeest? We kunnen het allemaal voor u regelen! Heeft u een complete reis of enkel busvervoer nodig? Dat kan ook. Vraag onze ervaren reisadviseurs, zij zullen zo snel mogelijk een passende offerte voor u verzorgen.