Berlin_aanbevolen LEES VERDER

Vier-daagse kerstreis Berlijn

Berlijn in kerstsfeer is niet over te slaan als kerststad, de stad is sprookjesachtig verlicht. Natuurlijk kunt u in vier dagen tijd niet alles zien, meer wel veel. Zeker omdat wij u, onder leiding van een deskundige gids, een uitgebreide stadsexcursie aanbieden. Op de meer dan 50 traditionele kerstmarkten wordt u vast en zeker enthousiast van de culturele evenementen, oneindig gevarieerde winkelmogelijkheden en uitzonderlijke winterhighlights.

Borkum_aanbevolen LEES VERDER

Waddeneiland Borkum

Op 55 kilometer van het Oost-Friese vasteland ligt Borkum, een eiland in de Noordzee met een openzeeklimaat. Het eiland is een erkend kuuroord en charmant stadje met een rijk cultuuraanbod in één. Door de golfstroom heerst op het eiland een gematigd klimaat. Het ca. 26 km lange zandstrand nodigt uit tot wandelen langs de waterlijn of baden in de bewaakte strandzones. U kunt tochten te voet of op de fiets langs duinlandschappen maken of lekker flaneren op de promenade en genieten van de gezonde zeelucht.

Welkom op de website van Lanting Reizen

Lanting Reizen is een (h)echt familie bedrijf sinds 1939. Sinds jaar en dag zijn onze touringcars op pad in Nederland en Europa. Wij verhuren touringcars, verzorgen dagtochten en maken meerdaagse reizen. Maar we kunnen meer, veel meer. Op reisgebied laten we uw wens in vervulling gaan. Van een transfer tot een compleet verzorgde reis. In binnen- en buitenland, voor elke doelgroep. Wilt u een bus huren? Vraag dan een offerte aan!

Wagenpark

Lanting reizen heeft een divers wagenpark. We hebben touringcars van 13 tot 85 personen en zijn in staat om zeer grote groepen in één keer te vervoeren. Alles valt en staat met een juiste planning en goede afspraken. Uw eigen reis plannen? U kunt terecht bij onze reisadviseurs om uw ideeën zo goed mogelijk uit te voeren.

Vertrouwd op weg

Zekerheid is wat wij bieden. Zekerheid over een geslaagde reis. Gaat het om een schoolreis, meerdaagse reis, verzorgde dagtocht voor uw reisvereniging, bedrijfsexcursie of een personeelsfeest? We kunnen het allemaal voor u regelen! Heeft u een complete reis of enkel busvervoer nodig? Dat kan ook. Vraag onze ervaren reisadviseurs, zij zullen zo snel mogelijk een passende offerte voor u verzorgen.